A világ szemetjét söpörte össze a szél a budapesti „CPAC”-re

2023. május 04. 09:09

Tolvajok, homoszexuális abuzálók, holokauszttagadók, antiszemiták, rasszisták, vád alá helyezett bűnözők, puccsisták, mindösszesen: „keresztények”.

2023. május 04. 09:09
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Magyar részről a rendezvényt a közpénzekből működő Alapjogokért Alapítvány szervezi, amelynek ténykedése arra irányul, hogy tudományosnak álcázott kamu tevékenységével az alapjogokat kétségbe vonja, s azt a legordenárébb hazugságokkal negligálja. Ennek részeként az »alapjogokért központ« főigazgatója, az ugyancsak nyitó beszédet tartó Szánthó Miklós ukránellenes, oroszpárti nyilatkozatokat tett a »béke« hazug jelszavával, s hogy mindezt az »alapjogok« nevében, az egyszerűen undorító és hányingert keltő. Méltó helye van a világ legmocskosabb emberei között.

Nem folytatjuk, a világ mocska jelenik meg személyesen vagy videón, aminek morális csúcspontja a csalásért vád alá helyezett, saját törvényhozása és alkotmányos rendje ellen puccsot szervező, az evangéliumi (evangelical) keresztény mozgalom támogatását élvezve pornószínésznőket futtató volt amerikai elnök, a világ szörnyetege, a populista hazudozás Paganinije, Donald Trump. Ennél már nincs lejjebb, a magyar közélet egy pöcegödör. Magyarország a világ szemetjének kukája, amit a kereszténynek álcázott köztörvényes tolvaj, puccsista és hazugsággyáros, Orbán Viktor vezet.

Tolvajok, homoszexuális abuzálók, holokauszttagadók, antiszemiták, rasszisták, vád alá helyezett bűnözők, puccsisták, mindösszesen: »keresztények«. Ez a rendezvény mindent elmond erről a bandáról, akik közül egyetlen hozzájuk illő, és általuk csodált ember, a tömeggyilkos Putyin hiányzik. De nem kell félni, lélekben velük lesz. Táncot jár az ördög. Egy héttel a pápa látogatása után. Vagyis, Lucifer el sem ment, maradt Budapesten, amely egyre inkább a pokol szája.”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grrrgo
2023. május 08. 19:24
"Szemetjét?" Ez a Bartus már magyarul sem tud! Na, nem csodálom tényleg nehéz nyelv a magyar! Talán úgy a legegyszerűbb ápolni, ha Magyarországon él az ember. Haza kellene jönni Bartus úr! Nem a nagy "Áámerikából" ajvékolni, hogy mik történnek az Óperenciás tengeren is túl.
okostojás
2023. május 08. 17:59
biztos, hogy nem volt itt a világ szemete, mert pl. ez a bartus nevű ősokádék sem volt itt, és még van pár ötletem akik hiányoztam a szemétből... másrészről ki az a mazochista kretén a mandinernél, aki ezt a buzit állandóan iderakja?
Lez99
2023. május 05. 07:36
Elég bartust olvasni . Ha az ellenkezőjét gondolod , máris tudod a tutit .
Martell 2
2023. május 04. 22:04
Te már csak tudod, mint gyakorló szektás elmebeteg :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!