Haladás, riadó, baj van, kérem!

2023. május 30. 17:06

Mi lesz így Európával és a jogállammal?

2023. május 30. 17:06
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Miközben a progresszió eljutott odáig, hogy női fürdőruhát férfiak reklámoznak, sportruházatot dagadt emberek, az összes többi terméket meg valakik a rémcirkuszból, a fagylaltok, továbbá a jégkrémek még mindig az elnyomó, atavisztikus, anakronisztikus, patriarchátus világában ragadtak!

Csak és kizárólag orális aktust imitáló, kifejezetten csinos kishölgyek próbálnak rávenni arra, hogy lefagyasztott cukros vizet nyalogassak. Ez szörnyű, ugyanakkor felháborító! Mi lesz így Európával és a jogállammal?!!!”

***

Nyitókép: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2023. május 31. 16:05
Az Origo oldalán megjelent egy, valami "friss HÍREK" aloldal, álhírekkel, álcázott pornóval, öregeket hülyítő "friss" hírekkel. Áron, tudsz valamit erről?
tapir32
2023. május 31. 15:22
A DK fasizálódása felgyorsult! A DK szociális demagógiát hirdet. Egyetlen szociális intézkedést nem szavaztak meg, a minimálbér emelést sem. A DK a demokrácia és a jogállam ellensége. A jogállam ellensége az, aki, kétharmados törvényeket akar egyszerű többséggel megváltoztatni. Demokratikus gondolkodású emberek nem akarják lejáratni, diszkreditálni a népszavazást, a népszavazás intézményét. Éppen attól demokratikus gondolkodású valaki, hogy soha nem tesz ilyet. A demokrácia lényegét tagadja, aki külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben. A DK a vezetőben való feltétlen hitet követel (Führerprinzip). L.: Gyurcsány nyilatkozatai arról, hogy milyennek kell lenni! Pl.: Legyetek Gyurcsányok! Gyurcsány a jogállamon kívül álló személy, aki önmaga határozott a politikai kérdésekben. A DK-ban mindig mindenben Gyurcsányé az utolsó szó. A DK támogatja genderideológiát. „A genderideológia ma az egyik legveszélyesebb ideológiai gyarmatosítás” – fogalmazott Ferenc pápa A DK intoleráns. Gyurcsány, Dobrev és a DK totálisan intoleranciát hirdetett minden olyan nézettel szemben, amely különbözik az övéktől. A DK a magyar emberek ellensége. Aki, azért lobbizik, hogy Magyarország ne, vagy csak késve kapjon a EU helyreállítási alapból pénzt, az a magyar gazdaság következésképpen, a magyar nép érdekei ellen tevékenykedik. A globális nagytőke érdekében politizál Gyurcsány és a DK. A DK felelőtlenül politizál. A baloldalinak nevezett összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik azért, hogy mindenütt az aktuális világpiaci ár érvényesüljön. Ez a felelőtlen politizálás! Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna. Gyurcsány felelőtlen ember. Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan ember az aki, nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. Gyurcsány: „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. . . . Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. .... És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit.” Mi tartotta vissza attól, hogy dolgozzon? Mi tartotta vissza attól, hogy igazat mondjon? A DK az EU ellensége! Aki, az EU átalakításán, javításán fáradozik, kritikusan áll az EU-hoz, az nem az EU ellensége. Annak fontos az EU jövője. Az EU-val szembeni kritikátlan hozzáállás az EU tönkretételének stratégiája. A DK öt pontja: 2. Nem ellenfelek vagyunk, hanem ellenségek! A DK háborút támogató politikát folytat. Erkölcstelen emberek halálát, megnyomorodását akarni! Az emberek élete az első! A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK-tól kell megvédeni! A fasizálódó DK demagógiája veszélyezteti Európát és a demokráciát!
olajfa1
2023. május 31. 14:52
Az Európai Unió jogállamisági deficitben szenved!
síróbohóc
2023. május 30. 20:40
Nagyon szép sivalkodás, Áron. Ez veszélyes! Még a végén eljutunk oda, hogy a kis Jeszi megjelenik az "egyszerű apa vagyok, próbálok nem libsi gyereket nevelni" pólóban a család fontosságáról elmélkedni, közben meg nincs is gyereke. Oh, wait ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik