Valaki, aki nagyon haladó, elmesélhetné

2023. április 21. 10:11

Haladókáim meg a Jó Mberek kényesek szoktak lenni a logikára, ez meg nem annyira logikus.

2023. április 21. 10:11
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Twitter

„Valaki, aki nagyon haladó, elmesélhetné, hogy ha és amennyiben bahmut védői az oroszok elleni hősies kiállás imponáló jelképei, akik kitartását csodálni illik, mert minket IS védenek – amit én készséggel elismerek –, akkor budapest ostromakor a várban és máshol rekedtek mitől egy kilátástalan, vesztes háború áldozatai, akik nem ismerték fel, hogy már minden elveszett és fölöslegesen tettek mindent is, de biztosan nem hősök? nekem nagyjából mindegy, csak haladókáim meg a Jó Mberek kényesek szoktak lenni a logikára, ez meg nem annyira logikus. vagy-vagy.”

Nyitókép: Anatolii Stepanov / AFP

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. április 22. 11:25
ebből is látszik, hogy nem vagy haladó XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD visszafelé fejlődsz a 20-as IQ után XDDDDDDDDDDDDDDD
..--..
2023. április 22. 11:18
-zsoltkom- " akkor budapest ostromakor a várban és máshol rekedtek mitől egy kilátástalan, vesztes háború áldozatai" Talán csak annyi, hogy Bahmut védésénél nincs kilátástalanság. " Korábban közölték, hogy addig maradnak Bahmutban, amíg az katonailag indokolt. (...) Bahmut után még két nagyon precízen megtervezett védvonal van kiépítve, oda különösebb kockázat nélkül vonulhatnak vissza az ukrán alakulatok." https://bit.ly/3UUwvkp Amíg az oroszok el vannak foglalva Bahmuttal, addig az ukránok az ellentámadást (ez a hír járja) készítik elő. Valószínű még tart a kiképzés a modern nyugati fegyverekre vagy épp most szállítják a megfelelő helyekre a haderőt. Egyre nagyobb hatótávolságú rakétáik vannak az ukránoknak... meglehet, hogy szervezik az orosz területre való csapásokat is.
Lajoss
2023. április 22. 09:49
Trombi,a Putler-szopó..büszke lehetsz magadra! :(
martymcfájl
2023. április 21. 15:35
Kristike! A Trombi és a tűzmanók című mesefilmben a tűz volt az agresszort játszó és a víz az agresszort csillapító, majd erejét teljesen megszüntető szereplő. Namostan, 45-ben tűz aszuverén országot megszálló német faszistákkal összejátszó magyar faszisták voltak, a víz pedig a szövetségi megállapodás alapján a szovjetek. Mostan pedig a szuverén országot megszálló oroszok a tűz, a saját hazájukat egy szövetséges csoportosulás által segített ukránok pedig a víz. Remélem nem voltál terhemre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!