Magadra mutogass, szaporakezű, egy biztos, te tényleg nem változtál!

2023. április 02. 15:51

Gréczy Zsolt, a DKTV üdvöskéje azt a feladatot kapta kenyéradó gazdájától, hogy folyamatosan kioktasson bennünket.

2023. április 02. 15:51
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Origo.hu/888

„Gréczy Zsolt, a DKTV üdvöskéje, a »szaporakezű« eposzi jelző megérdemelt birtokosa azt a feladatot kapta kenyéradó gazdájától, hogy folyamatosan kioktasson bennünket, fideszes propagandistákat, és a Mariana-árok mélyéről összehasonlító elemzéseket készítsen a Gyurcsány-korszak és a jelenlegi hatalomgyakorlók cselekedeteiről. Írásom gerincét az avatott putyinológus Gréczy azon megállapítása képezi, hogy egy ember életében »nem mindegy, hogy mi mikor történik.«

Erről annak kapcsán mereng, hogy Gyurcsány múltbéli és Orbán jelenlegi miniszterelnöksége idején a Putyinhoz való viszonyukban milyen eget rengető különbségek mutatkoznak Ferenc testvér javára, azaz a gyurcsányi idők Putyin iránti rajongása nem hasonlítható össze jelenünk Putyinhoz való viszonyával. Gréczy arról is informál bennünket, hogy »Orbán és Putyin változott – Gyurcsány Ferenc nem. Akkor is a nemzeti érdeket képviselte, amikor »jóban volt« az akkori Putyinnal – és akkor is, amikor elítéli a mai Putyint. Akivel Orbán van jóban. Ez ilyen egyszerű« – mondja úgy, hogy arcizma se rezdül.

Legfrissebb, »Távolinak látod az Orbán rendszer bukását« című elmélkedésében Gréczy közli: »1956. október 22-én senki nem gondolta, hogy másnap ledöntik a Sztálin-szobrot – Ceausescu kiment az erkélyre beszédet mondani – 5 nap múlva egy iskolaudvaron végezték ki.« Értjük a világos párhuzamot, azaz senki nem gondolná, de eljöhet az idő és Orbánt is kivezethetik az iskolaudvarra. Egyetlen kérdésem Gréczy Zsolthoz:

Van-e sejtése, hogy ki lenne az, aki az elsők között törné kezét-lábát, hogy a végrehajtók között lehessen???”

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. április 03. 10:40
Ahol egy f...szverő fröcsög alul-felül, ott csak köpni lehet! Jó nagyot!
Srptk
2023. április 03. 06:20
Ettől a dk-s reparontól igaz dolgot várni? Az önimádata oda süllyesztett, ahonnan már nincs visszaút!
tapir32
2023. április 03. 01:30
Aki, a háborút támogatja az, az ukrán és az orosz emberek halálát, megnyomorodását támogatja! A háború pártiak semmivel sem különbek, Putyinnál. Mások halálát akarják! Halál pártiak!
tapir32
2023. április 03. 01:15
Primitív szerecsen mosdatás! Gyurcsány ma is Putyin pártján van. Ha, Gyurcsány is háborút akar és Putyin is háborút akar akkor, Gyurcsány egy platformon van Putyinnal. Szemben Gyurcsánnyal és a DK-val a világ etikus fele békét akar nem háborút. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? A probléma mindig ugyan az. Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Én mindig az életet választom. A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem. Tűzszünet és béke!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!