Zavart érzek az erőben

2023. április 26. 10:55

Vágó István felhúzta magát a posztomon.

2023. április 26. 10:55
null
Mező Gábor
Mező Gábor
Facebook

„Vágó István posztomra reagálva azt írta, »hát nem« volt külkeres. Akkor idézek tőle régebbi cikkekből: »megnyugodva mentem vissza külkeresnek«; »egy külkeresnek mégsem volt mindegy«; »külkeres éveimben tanultam meg svédül;« »külkeresként is volt munka bőven.« Hát én ezt most nem értem. Zavart érzek az erőben.

– Vágó István felhúzta magát a posztomon. Ezt írta: »Közlöm továbbá, hogy a »képzelt interjú« további hazugságoktól is hemzseg. Rögtön az elején ezt kérdezi: »Szóval külkeres volt?« Erre szerinte a válaszom: »Igen.« Hát nem. A beosztásom »vegyészmérnök« volt, a »Tudományos Együttműködés« osztályon dolgoztam, nem áruexport volt a dolgom, hanem a kutatási kooperáció.”

 

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kronosz85
2023. április 29. 09:47
Azóta meg is halt...
rendesember
2023. április 26. 23:40
Mennyire szkeptikus?
sheu
2023. április 26. 19:43
Hazudtunk reggel, éjjel meg este. Ahogy Feri mondta. Bár a mai napig nem értem, hogy az éjjel az miért előzte meg nála az estét, mert amúgy időrendileg ezek a napszakok fordítva követik egymást. Biztosan akkor is részeg volt.
Libakergető
2023. április 26. 18:46
Nem szabad bántani a demens vicc professzort, beteg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!