Gyurcsány a bukását és örök elutasítottságát leginkább az ősbűnének köszönheti

2023. április 11. 09:09

Teljesen ártatlan embereket, gyerekeket kínoztak 2006. szeptemberében és aztán lövöldöztek október 23-án.

2023. április 11. 09:09
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Ezekről a bűnökről leginkább a Civil Jogász Bizottság munkájának eredménye miatt tudunk.

A Civil Jogász Bizottság és a Nemzeti Jogszolgálat tagjai voltak, akik éjt-nappallá téve harcoltak az emberi jogainkért, a legtöbb újságíró az általuk feltárt és más jogvédők által feltárt bűncselekmények alapján írták a leleplező cikkeiket.

Azóta is ez az érv Gyurcsány ellen. Nekem is ez az érvem. Mivel ilyen egyetlen demokráciában sem történt (sok helyen vannak rendőri túlkapások, de ott az agresszív tüntetőkkel szemben, itt pedig teljesen ártatlan, utcán sétáló emberek voltak az áldozatok).

Hatalmas hősök tehát a Civil Jogász Bizottság tagjai, akiknek köszönhetően tudásunk van a szörnyűségekről. Névszerint: Morvai Krisztina és Völgyesi Miklós, a két társelnök, Gaudi-Nagy Tamás, Horváth Attila, Juhász Imre, Szöőr Anna, Kabódi Csaba.

A Fidesz elszámoltatást igért.

Aztán itt a negyedik kétharmad és nem történt meg az elszámoltatás. Sőt! Börtönben ülnek a gyurcsányi terrorista vád áldozatai.

A Civil Jogász Bizottság tagjait pajzsra kellene emelni és naponta megköszönni nekik, hogy azért lehetünk még szabad demokrácia, mert ők abban a borzalmas és véres időkben voltak olyan bátrak és kikutatták a bűnöket még frissen, a legnagyobb alapossággal. Azóta már a legtöbb áldozat nem akar, nem mer ezekről a szörnyűségekről beszélni.

Úgy nyer a Fidesz, hogy csak azt a szót kell használja, hogy Gyurcsány és akkor ez a név mindenki számára összekapcsolódik ezekkel a borzalmas jelenetekkel.

Mindeközben pedig jogilag nem lett elítélve, tehát »elvileg«, »jogilag« nincs felelőse a demokráciák egyik legnagyobb botrányának.

A világ se nagyon tudja, nem is értik, hogy itt miért szavazzák meg mindig kétharmaddal a Fideszt. Ezért.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miazhogynagyonis
2023. április 13. 14:45
Feri, a bérmálkozó.
Kamcsatka5
2023. április 13. 13:01
Na azért a pircsike és az antika is benne van, meg hát ő is a Fuggerék szarosgyurijainak a seggtisztogatói és nagyon kell hajtania mert nem nincsenek meg a Krudinák féle papírjai!
Kamcsatka5
2023. április 13. 13:00
Na azért a pircsike és az antika is benne van, meg hát ő is a Fuggerék szarosgyurijainak a seggtisztogatói és nagyon kell hajtania mert nem nincsenek meg a Krudinák féle papírjai!
yes_we_can
2023. április 13. 07:55
Gyéef ősbűne az,hogy megszületett. Ezt még a gyakori bérmálkozással sem tudja jóvátenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!