A pedagógusbér-emelés Gyurcsányéknak csak ürügy

2023. április 28. 22:41

A trágárkodó tizenéves Pankotai Lili időközben hergeli a tömeget.

2023. április 28. 22:41
null
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„A helyszínen készült képeken és videókon jól látszik, hogy a dollárbaloldal politikusai és aktivistái agresszívan, egymást előre nyomva próbálnak áthatolni a felsorakozó rendőrökön, majd próbálják szétszedni az építési kerítés elemeit, később pedig rángatni kezdik azokat. Mint az Origo tudósítása rámutat, Hadházy szokás szerint provokálja a rendőröket, át akar törni rajtuk, hogy leszedhesse a kerítéselemet.

A trágárkodó tizenéves Pankotai Lili időközben hergeli a tömeget. A rendőröket azzal provokálja, hogy hangosbemondóval a rendőrök arcába üvölt. Sőt egyenesen örül annak, hogy többek hallják a skandált fenyegető üzeneteket. Ilyeneket: »Kismalac, kismalac, engedj be! Lóf.szt a seggedbe«, »Bemegyünk érted, bemegyünk érted! Orbán, takarodj!« és »Sintér takarodj!« »Nem szól már a ruszkik haza, finom lett a Putyin f.sza.«

Tök guszta, nem? Sőt még annál is kulturáltabb, ugye?

És ezek harcolnak a pedagógusok érdekeiért, amelynek érvényesülését ugyanezen politikai társaság egy másik különítménye akadályozza a kormány törekvéseivel szemben. A cél: színtiszta botránykeltés, a káosz, a pedagógusok érdekeiért való harc pedig fedősztori. Nyilvánvalóan színtiszta ürügy.

»Ha egy népnek van valamije, ami neked kell, provokálj háborút, és megvan az ürügy a lopásra«, hangzik el az Avatar című filmben. Sajnos a gondolatnak napjainkban többszörös üzenete van. Látjuk, a káoszpárti gyurcsányista baloldalt is szíven találja.”

Nyitókép: MTI, Koszticsák Szilárd

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2023. április 29. 19:02
"A trágárkodó tizenéves Pankotai Lili időközben hergeli a tömeget." Talán a hatalom is elgondolkodhatna azon, hogy nem ad támadási felületet. A hatalom társadalmi kontrollja sosem volt számottevő az utóbbi évtizedekben, 2010 óta meg gyakorlatilag leépült.
Doromb13
2023. április 29. 13:07
Te szerencsétlen cikkíró ! A pedagógusok már minden legális lehetőséget kihasználtak eleinte,és mi lett a következmény: Megvonták a sztrájkjogukat,és most olyan "státusztörvényt" készítettek számukra,aminél "rabszolgaibbat" egyetlen más társadalmi csoport sem kapott idáig! Csodálkozol,ha kétségbeesésükben néha szélsőségekbe csúsznak? Én nem, én az adott helyzetben még a Karmelita megrohamozását,vagy Orbán házának blokádját sem tartanám szélsőségesnek !(2006 TV ostrom,majd utána hónapokig Gyurcsányék házának blokkolása). Egy szerencsétek van: a pedagógus-társadalom intelligens emberek közössége,és nem olyan "vadbarom" fajta,akik 2006-ban szétverték a fővárost! Ezt használjátok ki,ti szemét,senkiházi kultúrálatlan akárkik!
19540321
2023. április 29. 12:10
Felénk is van építkezés, be is van kerítve de egyiket sem őrzi ennyi rendőr. Igaz senki sem akar egyet sem lebontani!
Kristály
2023. április 29. 11:53
Lilike nem is tudja hogy a főnöke Gyurcsány Fery hány tanárt tett az utcára hány iskolát zaratott be hány ovodát zárt be hány ápolot aszisztenst orvost tett utcára. Ha tudatában lenne le is köpné a Feryt. Lilike most 17 éves és ezek a dolgok 17 év történtek Lilike még sperma állapotban volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!