Szörprecept ellenzéki okulásra

2023. április 13. 22:33

A Fidesz-sűrítmény úgy jóízű és zamatos, ahogy van.

2023. április 13. 22:33
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Vegyél egy literes üveget. Tegyél bele 6,6 dl Fidesz - KDNP narancs sűrítményt.

Tegyél hozzá csordultig ellenzéki szódából  és ásványvízből álló elegyet.

6,6 dl kormánypárti sűrítmény + 3,3 dl ellenzéki szóda és ásványvíz ~ A választói többség 13. éve bevált és működőképes receptje.

Az üvegbe akkor is csak 3,3 dl fér az utóbbiakból, ha a DK-s szóda arányát növelve az MSZP-s, Jobbikos, Párbeszédes, Momentumos, LMP-s és Mi Hazánk-os ásványvíz mennyiségét akár teljességgel kiszorítja a DK-s szóda.

Ebből pedig az következik, hogy a sok-sok DK-s buborék – ha úgy tetszik, felfuvalkodott hólyag – lehet ugyan túlsúlyban az elegyben, de a 2/3-os sűrítményt hígító 1/3-os összmennyiségük nem fog változni, ha a szóda az ásványvíz kárára nő, vagy ha az utóbbi akár teljesen kiszorul a palackból.

Ezért fából vaskarika az ellenzéki képviselők DK-s elszipkázása.

A Fidesz sűrítmény úgy jóízű és zamatos, ahogy van. A hozzáönteni kívánt víz az víz marad, akár DK-s a szóda, akár más típusú a víz. Amúgy a vízhez hasonlóan ők maguk is színtelenek és szagtalanok, nem beszélve arról, hogy a magyar nyilvánosságban elenyésző a kereslet DK-s és egyéb ,,higítókra", azaz inkább végleges kiöntésre várnak ezek az íz és karakter nélküli terméket létrehozni szándékozó, mindenben végtelenül ,»demokratikusan gondolkodó« állag rombolók.

UI: Egyebekben az amerikai nagykövet tegnapi szankciós bejelentésére én meg a Coca Colára vetek ki szankciót azzal, hogy soha többet nem iszom a barnás löttyből, ellenben a fentiekben tálalt arányú narancsszörből annyit, amennyit csak elbír a gigám. Mostani döntésem feltételezhetőleg alapjaiban fogja megrengeti az USA gazdasági szerepét és eddigi pénzügyi helyzetét a világban.”

Nyitókép: Parabolha Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2023. április 14. 12:51
"6,6 dl kormánypárti sűrítmény + 3,3 dl ellenzéki szóda és ásványvíz - A választói többség 13. éve bevált és működőképes receptje." zsoca gyerek, matekból kurva gyenge vagy, de legalább ne írnád le. az 5,3 dl zorbán seggsűrítmény, mióta 6,6 dl ? merthogy a választók 53 %-a szavazott a sárga veszedelemre, okostojat.
martymcfájl
2023. április 14. 12:25
Zsoltti! Nem tudom, hogy életedben mennyi "narancssűrítményes" szörpöt fogyasztottál, de az az arány, amit leírtál egy írtózatosan geil, tömény és koncentrált ízű elegyet alkot a megadott mennyiségű szódavízzel, amelynek a lenyelését követően fulladásos erejű köhögéses-öklendezéses rohamot okozhat. Ennek fényében a helyedben nem népszerűsíteném a NER-t ezzel a metafórával, mert Goebi Tóni vagy Bőrdíszműves Peti megharagszik.
Rigor_mortis
2023. április 14. 11:44
Fideszszörp: 1 rész narancslé + 2 rész szar. A fideszgombáknak ennyi elég is, hiszen milyen jó édes ez a szar.
Belakiss
2023. április 14. 10:35
Zsolt, legközelebb írd meg azt a kábszerszörpöt is, amit használsz. Mert jó anyag lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!