Jászberényben az MSZP társelnöke kijelentette: Jézus a példaképem

2023. április 02. 06:42

Jászoli születéséért és nagypénteki műveletéért megszavazunk Jézusnak is egy fele jászságot biztosan.

2023. április 02. 06:42
null
Lukácsi Katalin
Facebook

„És akkor Jászberényben az MSZP társelnöke kijelentette: Jézus a példaképem.

Aki, hogy jász volt-e, mert jászolban született, ezt nem tudni, de baloldali biztos, mert a templomból kiűzte a kufárokat, az elesetteket pedig felemelte, mondta szintén Komjáthi Imre.

Jézus mentségére szóljon, hogy én is csak 50 %-ban vagyok jász, de annyiban redemptus is. Jászoli születéséért és nagypénteki műveletéért megszavazunk Jézusnak is egy fele jászságot biztosan.”

Nyitókép: Lukácsi Katalin Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2023. április 03. 22:52
" .......... megszavazunk Jézusnak is egy fele jászságot biztosan.” Istenem, de unalmas már ez a sértett csipa! Dugja már meg valaki, és haladjunk tovább!
Lajoss
2023. április 03. 08:47
Na,ugye! :)
Rugo
2023. április 02. 22:48
Ha példaképed, akkor kövesd a példáját - feszíttesd magadat keresztre, halj meg a kereszten és harmadnapra támadj fel! Szar komcsi!
Rugo
2023. április 02. 21:34
Ezt a nőt ostorral kellene kiverni a keresztények sorából (ha egyáltalán oda tartozik). Istent keresztény nem tekintheti példaképnek te szédült tyúk! Vagy ha annak tekinted, akkor zárt osztályon a helyed - mert istenhez hasonlítod magadat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!