Soroljuk még?

2023. április 13. 18:11

Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes háromhavonta a főváros csődjével, a BKV leállásával riogat.

2023. április 13. 18:11
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Ismét csak a szokásos a főváros baloldali vezetésétől: Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes csaknem háromhavonta a főváros csődjével, a BKV leállásával riogat.

Közben a pazarló, rossz városgazdálkodás miatt továbbra is folyik ki a pénz a kasszából: az elhibázott reklámtender miatt a mai napig többmilliárdos bevételtől esik el Budapest, az előző ciklusban elkezdett beruházások a csúszások miatt több tízmilliárddal lettek drágábbak, valamint több száz millió forint büntetést fizet a főváros az elhibázott közbeszerzések miatt.

Soroljuk még?”

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 15. 07:56
A szolidaritási adó Pista bácsi idejében 5 milliárd volt,most 53 milliárdot von el a rezsim. Ez csak egy példa.
nyugalom
2023. április 14. 13:05
A felelős varosvezetes!
Ízisz
2023. április 14. 08:18
Z Saját tapasztalatból állítom, hogy a dollárellenség dollármédiája által létrehozott troll iskolákban képzett magyarellenes cselédek képzésénél, két elsődleges feltételnek mindenképpen meg kell felelni... 1. zsigeri O1G gyűlölő érzés gyakorlása!!! 2. az 50-es alatti IQ színt kötelező!!! A Mandin lévő fizetett bérkommetelők cselédek ennek hibátlanul megfelelnek!!!
csúti törpe
2023. április 14. 07:40
visitsatok, fideszes fergek! budapest soha nem lesz a tietek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!