Elszólta magát a baloldali polgármester: csőd szélén táncol a főváros

2023. április 13. 11:30

Szaniszló Sándor szerint nyár végéig 90 milliárd forintnyi mínuszba fog kerülni Budapest.

2023. április 13. 11:30
null

„A főváros a becsődölés szélén táncol, pontosan látjuk, hogy nyár végéig 90 milliárd forintnyi mínuszba fog kerülni” – jelentette ki a XVIII. kerület képviselő-testületének rendkívüli ülésén Szaniszló Sándor polgármester, aki a DK budapesti frakcióvezetője. Az eseményen vitára is sor került az Üllői út kerületi szakaszának felújításáról – írta meg a Világgazdaság.

Szaniszló Sándor úgy reagált, három és fél éven át lobbiztak, ám ha a képviselők megnézik, hány fővárosi utat lehet felújítani az idén, akkor összesen hármat találnak. Meglátása szerint nem azt ígérték a választóknak, hogy az önkormányzat pénzéből végzik el a beruházást, ettől függetlenül

a fővárosnak egy fillére sincs rá,

és belátható időn belül nem is lesz.

Nyitókép: MTI / Beliczay László

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lobodi
2023. április 13. 21:55
Dögöljetek éhen, libsi tolvaj banda!
Igazszó
2023. április 13. 18:59
Judapest nem érdemel mást, mint amit magának választott. Rohadjanak meg!
Lenyeg Telen
2023. április 13. 17:46
Gyorsan kifutottak a komcsik már megint a mások pénzéből... de ez borítékolható volt... egy kanyi vasat sem érdemes ezekre költeni... egyék meg szépen amit főztek...
kovsa
2023. április 13. 17:04
Ez érdekes. Két és fél év, 290milliárd-os bukó. Szép! Város vezetősége mellé nem lehet csődgondnokot kinevezni? Ha nem, miért nem? Lehessen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!