A cseh miniszter is megszólalt

2023. április 18. 14:55

Nehéz ám ép ésszel elviselni ezeket...

2023. április 18. 14:55
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Nehéz ám ép ésszel elviselni ezeket...

Kérdés persze, el kell-e viselni egyáltalán, bármelyiket is...

Egyre inkább meggyőződésemmé válik, hogy nem.

Vagyis: bármit is fog böfögni az EU (meg ez a cseh idióta) az ukrán gabona import-tilalmáról, pont le kell szarni. Ide nem jön be többet Ukrajnából semmilyen élelmiszer, mezőgazdasági árú, és kész. Vagy bejön, amennyiben az EU (és ez a cseh idióta) 100 százalékban kártalanítja az összes magyar gazdát (és lengyelt, és szlovákot, a cseh gazdákat ezek szerint nem kell, az idióta miniszterük szerint nekik így is minden ok).

Ennyi. Ezentúl pedig ugassatok tovább, amit akartok, gazemberek, az egységes EU-s piacról, meg minden egyéb lószarról...”

Nyitókép: François Walschaerts / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2023. április 19. 12:53
És a nagy író, Zsoltika, az "áru" szót hosszú ú-val írja.
Belakiss
2023. április 19. 12:51
Főleg ép ész nélkül lehet nehéz, ugye, Zsolti?
marcon
2023. április 19. 10:28
Zsolt! A BALf.szok miatt javaslom, mielőbb módosítsd az 'árú'-t 'áru'-ra... :-) Ami pedig a cseheket illeti -de persze, nemcsak őket-: mi, magyarok Gyurcsánynak és galerijének köszönhetően egy általában több évtizedig tartó politikai evolúción annak töredéke alatt mentünk át. Köszönjük, Feri, hogy nem kicsit k.rtad el, hanem nagyon. Miattad nem lépünk bele időről-időre ugyanabba a szarba, nem (el)hinni akarunk, hanem tudni. A csehek és gyakorlatilag a teljes Nyugat még nem jutott el ide: ők inkább szarba lépnek... Most is éppen ott vannak.
Hazafi Teddymackó
2023. április 19. 09:33
Már a kilencvenes években elkezdtem mondogatni, hogy szögesdrót, négyszázezer volt, vagy inkább fal kéne az ukrán határra, és lőni mindenre ami átpróbál alatta vagy fölötte jönni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!