Nem hirdettünk békemenetet!

2023. április 24. 11:49

Amúgy a balos-libernyák sajtómunkások célja ezzel nyilvánvaló.

2023. április 24. 11:49
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Már az összes hülye megírta, hogy békemenetet hirdettem a pápai misére.

Nem hirdettem, nem hirdettünk semmilyen békemenetet. Annyit mondtam, legyünk ott nagyon sokan, jöjjenek azok is minél többen, akik békemenetre szoktak járni. Ebből lettek az üvöltő címek, miszerint én békemenetet hirdettem.

Nem hirdettem.

Amúgy a balos-libernyák sajtómunkások célja ezzel nyilvánvaló: végre így tudnak egy kis zavart, némi értetlenséget, netán feszültséget gerjeszteni a pápalátogatás kapcsán.

Végül hadd jegyezzem meg, hogy már látszik, talán hiba volt az egyház ragaszkodása a Kossuth téri helyszínhez. Bizony, a Hősök tere jobb lett volna, az óriási érdeklődés miatt.

Szóval kedves barátaim, nincs szó békemenetről, azt csak a 444 meg a 24 meg a HVG hülyéi és/vagy gazemberei írják. De azért gyertek, legyünk sokan!”

***

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
síróbohóc
2023. április 25. 12:14
Épp nézem Zsoltit a youtubeon. Ez a szerencsétlen mindig ilyen beszédhibás volt, vagy csak már túl sokat volt a szájában a nemzeti fallosz?
Igazszó
2023. április 25. 08:48
Remélem majd beleüvöltöd a békemeneteden, ami nem is békemenet, a gigafonodba szarszájú, népszabadságos, szlovákrendszámos bajer: - "A pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember." Elképesztően becstelen szar vagy népszabadságos, szlovákrendszámos bajer!
dakotasámán
2023. április 24. 22:53
"Szóval kedves barátaim, nincs szó békemenetről, azt csak a 444 meg a 24 meg a HVG hülyéi és/vagy gazemberei írják." hát ja. miként a ruszki agresszióval kapcsolatban írtad kedves borissza zsoca. ott is mindenki hülye volt, aki ruszki támadást várt. és mi lett a vége ? putyka támadást indított. milyen érdekes lesz ott látni győzikét és a többi álkeresztényt.
jánosbácsi
2023. április 24. 22:49
Az orbáni átok őt is elérte. Akik Orbán Viktorral szövetséget kötöttek rövid időn belül politikai hullák lettek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!