Több millió személy annyira fog emlékezni, hogy a keresztények rosszak, agresszívak és gyilkolnak is

2023. március 29. 20:20

Kilóg a lóláb, kettős mérce megint. Így múlik el a világ dicsősége.

2023. március 29. 20:20
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Sokat elárul a fősodratú liberális média kereszténységhez való viszonyáról az, ahogy a Reuters globális hírügynökség hírt adott a Nashville-ben történt tragikus iskolai lövöldözésről.

A napjainkban fő információs forrásként szolgáló közösségi média egyik zászlóshajóján, a Twitteren, a Reuters saját csatornáján a következő címmel adott hírt a szörnyű esetről: »Keresztény iskola korábbi hallgatója gyilkolt meg három gyermeket és három dolgozót a nashville-i lövöldözésben«. Ebből az következik, hogy az a több millió személy, aki az információs szempontból hihetetlenül felgyorsult világunkban, csak felületesen, a számára felugró hírek címéből tájékozódik, annyira fog emlékezni, hogy a keresztények rosszak, agresszívak, iskolában lövöldöznek és gyilkolnak is.

A Reuters ugyanennyi erővel a tudósítás címében akár azt is kiemelhette volna, hogy egy mentálisan instabil, egyébként önmagára transgender férfiként tekintő személy volt a lövöldöző, aki a keresztény iskola három tanárát és három tanulóját lőtte le, de nem ezt tette. Fontosabbnak tartotta csak azt kiemelni, hogy az elkövető, aki egyébként 28 éves volt, korábban egy keresztény iskolába járt.

Ez mindenképpen furcsa, főleg annak ismeretében, hogy a nyugati hatóságok, akárcsak a médiumok egy-egy migránsok által elkövetett bűncselekmény esetében, mennyire óvatosak, visszafogottak, egyenesen titkolózóak, amikor az elkövető hátteréről, esetlegesen vallási hovatartozásáról van szó. Kilóg a lóláb, kettős mérce megint. Így múlik el a világ dicsősége.”

***

Nyitókép: Metropolitan Nashville Police Department / AFP 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. március 30. 20:58
Az hogy elmebeteg hova jár, teljesen mindegy. Itt van példának okáért a Gábor Gyuri bácsi az meg zsinagógába jár akkor most tegyük felelőssé a zsidókat?
Hazafi Teddymackó
2023. március 30. 10:39
mert a woke viperafajzatok már ma kezdenék inkább a keresztény holocaustot, mint holnap. Ez a következménye ha valaki mindenre nyitott, mindenkivel toleráns, csak a Bibliával nem. Ordít, hogy mennyire üldözi a média a kereszténységet. A történelem igazolja hogy a tetteket szavak előzik meg... Jövel Uram Jézus!
Lajoss
2023. március 30. 09:14
Barnus,te csak köszöngesd Anikó asszonyt..:)
Alcofrybas
2023. március 30. 08:39
Ilyen ez a világ. Mondjuk van egy cipész. Beadom a cipőmet, hogy ragassza meg. Megcsinálja, de amikor átveszem a cipőt, megpillantom a műhelyében azt posztert a falon, amit ki nem állhatok, mert annak az együttesnek a 35 évvel korábbi koncertjén valaki rám öntött egy sört. Ezért beadok egy keresetlevelet a bíróságra, hogy az a cipész egy agresszív alkoholista bántalmazó pedofil, és fizetek pár híroldalnak, hogy felkapja az ügyet, a többi úgyis átveszi. Egy ország másnap állást foglal a cipész ügyében. The Show Must Go On. Alaptalan vádak, rágalmak, de ezt ki tudja? Csak a felperes. Amúgy meg senki sem ártatlan. Bűnhődjön az a cipész! Na de nehogy már azt mondd, hogy én vagyok a geci! A bíróság majd megmondja, mi az ábra, ki bűnös, ki nem az. A társadalom meg: na nehogy már miattam olyan, amilyen, hogy a virtuális térben kivégzi a cipészt, meg úgy igazándiból is bezárt. Hm. Mindenesete itt egy cukrászda. Jól megy nekik, boldogok. Ismerem őket. Kedvesek. Templomba járnak. Rendelek tőlük egy szivárványos tortát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!