Orbán Viktor feladatot szabott a nemzeti oldal és politikai közösség számára

2023. március 15. 18:50

Mindig vállalni kell a csatákat a magyar szabadságért.

2023. március 15. 18:50
null
Zila János
Zila János
Vendégszerző

A szerző az Alapjogokért Központ elemzője

***

Orbán Viktor ünnepi beszédének középpontjában a nemzeti szabadság és szuverenitás állt, melyet Petőfihez hasonlóan ma sem adhatnak fel a magyarok. A miniszterelnök nemzeti költőnk Petőfi Sándor példáján keresztül mutatta be, mi a fejét újra felemelő, magabiztosságát végre visszanyerő magyar nemzet előtt álló feladat és program. Nemzetünk legnagyobb költőjének üzenete: éljen a magyar szabadság! Szembe kell fordulnunk a világ hatalmasainak birodalmi törekvéseivel, melyek hazánkat egy európai szuperállam részévé tennék. Ma is azt kell képviselnünk, amit nemzeti költőnk korában: „Legyen béke!”

A haza nem eladó! A kormányfő feladatot szabott a nemzeti oldal és politikai közösség számára: Petőfihez hasonlóan ne a kényelemre és a másik oldalt jellemző zsíros szerződésekre törekedjen, hanem mindig vállalja a csatákat a magyar szabadságért, maradéktalanul fizesse meg a hazának azt, amit vállalt.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 16. 15:35
Alapjogokért központ..lapoz..
Box Hill
2023. március 16. 07:23
"Mindig vállalni kell a csatákat a magyar szabadságért." Pontosan. Ezért furcsa, hogy a kommunisták nem lettek elszámoltatva és helyükre téve.
sorivo4
2023. március 16. 02:01
Megvédjük a hazánk bármivel szemben is. Mert nincs más választásunk. Ez a szabadságuk vagy rabok leszünk. Küzdeni fogunk, földön, vízen és levegőben és elpusztítjuk minden ellenségük, akik ellenünk támad. Aki ellenünk támad, teljes pusztulással néz szembe, mindenüket elveszítik és megsemmisülnek.
Namond
2023. március 16. 01:13
Orbán nagy szavak helyett szolgáljon végre, saját magának feladatot szabva a polgárok és a nemzet javára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!