Gyakorló pszichopataként Gyurcsánynak eszébe se jut, hogy így nem viselkedhet!

2023. március 08. 08:34

Tipikus bántalmazó mozdulat. Ráadásul nagy nyilvánosság előtt.

2023. március 08. 08:34
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Amikor először megláttam ezt a fotót, összeszorult a gyomrom. Nem azért, amit mindenki írogatott, hogy nagy a szerelem, bár egy megcsalás is tragédia, még akkor is, ha Dobrev Klárát csalják meg!

Aztán tegnap láttam Orosz Anna bejegyzését és akkor jöttem rá, hogy mitől lettem rosszul.

Ezen a képen egy nőt nyilvánosan erőszakolnak, megaláznak. A lefogott és hátracsavart kéz és közben az intim nyakbacsók – nem egy kölcsönös aktus, hanem egy férfi, ezesetben ráadásul a főnök visszaélése az erejével.

Tipikus bántalmazó mozdulat. Ráadásul nagy nyilvánosság előtt, ami azt fejezi ki Gyurcsány részéről, hogy ő ezt megteheti. Valószínűleg gyakorló pszichopataként, eszébe se jut, hogy így nem viselkedhet!

Sokáig gyenge voltam és naív, kevés önbizalommal, sok megalázó és bántalmazó szituációba keveredtem és azoknak a jeleneteknek a lefagyott, gyomorforgató érzése jött most elő. Sokszor egy kép többet mutat, mint ezer szó.”

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2023. március 11. 09:28
hogy jutna! hát nincs esze!
simonvitéz
2023. március 09. 13:17
Nos, ezen nem kell töprengeniuk. Orbán kajánul nevetett, nem állt fel és nem rohant oda megvédeni Rácznét. Fleto ezzel az akciojaval csak kiugrasztotta a nyulat a bokorbol. Nevezetesen, hogy Orbán egy nő gyűlölö, nőverő,, himsoviniszta!
Agrippa
2023. március 08. 20:30
Nincs itthon a klára, elszabadult a magyar politika (sajnos) örök alkesze. Annak idején így ejtette foglyul az egész országot, most meg így tartja béklyóban a saját elvtársait, az egész ellenzéket. Ez van, aki az ördöggel táncol...
Hangillat
2023. március 08. 18:45
Az anakondás rá-csavarintás a hölgyeményre a fő -kondás politikai üzenetét volt hivatott tolmácsolni a close encounters afférban. Vasakarat, vasszigor, Ferrum -öklű Feri sugi-bugija a kacsótlan, orbáni-pária érintkezést így meghiúsította. Dísznő disznósága így megelőzve. 'Itt a kezem, nem disznóláb' ejtve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!