Akkor tisztázzuk!

2023. március 16. 12:06

Nem tarthat Budaházy pere 15 évig.

2023. március 16. 12:06
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Akkor tisztázzuk!

Nem tetszik, amit a Magyarok Nyilai tettek! Nem támogatok semmilyen agresszív megoldást! Ráadásul ezesetben értelme se volt, mert nem hiszem, hogy bármelyik politikusban ez bűntudatot keltett volna.

Nem volt diktatúra szerencsére, a demokratikus választásokon megbukott kétharmaddal a Gyurcsány-terror.

Demokratikus eszközökkel kell szerintem tiltakozni minden ilyen esetben.

Ugyanígy nem értek egyet a TV-ostrommal és nagyon sajnálom a rendőröket, akiknek ott kellett lenniük és megsérültek!

Nem értek egyet Csintalan megverésével és őt is nagyon sajnálom!

De azt gondolom, hogy:

  1. Nem sikerült bizonyítani, hogy Budaházyék tették.
  2. Nem tarthat egy per 15 évig.
  3. Ha ők tették, régen megbűnhődtek és nem terroristák.
  4. Ha valakit igazságtalanul meghurcolnak, akkor is ki kell állnunk a másik mellett, ha egyébként mást gondolunk a világról.
  5. Ezek az emberek rég megbánták, amit tettek és kizárt a bűnismétlés esélye.
  6. Amikor ezt tették, akkor embereket vadásztak és lövöldöztek az utcán, akkor még én is elgondolkodtam, hogy valamit tenni kellene a rendszer ellen.
  7. Az önvédelem nem terrorizmus!
  8. A TV-ostrom nem tartozik a perbe, a TV-ostrom alatt Budaházyék a szovjet szörnyemlékmű címerét verték le.
  9. Küzdenünk kell azért, hogy igazságos igazságszolgáltatásunk legyen. Sajnos ez a per megmutatatta, hogy kisebb bűncselekményekért brutálisan meghurcolnak embereket, közben 500 áldozattal járó állami terrorizmusnak pedig nincs felelőse.
  10. Remélem most elindul egy társadalmi párbeszéd, megtisztulás!
  11. A legnagyobb büntetést a vádlottak gyerekei és a házastársak szenvedték, szenvedik.
  12. Ezért jobban örültem volna, ha a bíróság menti fel őket, de sajnos nem történt meg, úgyhogy most bízom a köztársasági elnöki kegyelemben.”

 Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. március 31. 00:18
Jajj szegények! Vajon ki keveri így a lapokat, hogy soha ne legyenek elítélve? Biztosan Gyurcsány halogatja! De majd jön Katica, és megkegyelmez. Röhej!
Igazszó
2023. március 17. 19:06
Sok a duma fruzsi, nem vagy te ennyire buta hölgy, az tuti. Ezt a bulit a fidesz rendezte a köpcös gecivel az élen, pintérrel és a szemkilövő cimboráival, polttal és vérügyészeivel, és persze a kommunista zsidó vérbírákkal, akik 2002 őszén hamis és nyomorúságosan egyforma rendőri tanúvallomások alapján ítéltek súlyos börtönbüntetésre százakat, miközben a tömeges rendőri jogsértésre vakok voltak és süketek. A másodfokok tömegével semmisítették meg a jogsértő és koncepciós ítéleteiket. Ávós gyilkosok haltak meg otthon, kiemelt nyugdíjjal, vérbírák, hóhérok, verőemberek, pártfunkcik röhögtek a gengszterváltáson, ma meg szélsőbaloldali terroristák vannak még szabadlábon, a toborzóikkal, miközben a nemzetinek hazudott titkosszolgák, szemkilövők, vérügyészek, vérbírák moszados zsoldban nácikat kergetnek ma is éjjel nappal. A négymilliárd forintnyi dollárok kapcsán sem történ még semmi, csak ugat a nemzetinek hazudott sajtó. Vagy már azt sem. Börtönben nincs senki: se bankár, se átutalást végző pártführer, se ellenoldali kifizetett gazember. Még gyanúsítottak sincsenek, nem, hogy be lenne zárva valamelyik mocskos zsidó pénzmosoda. A böszme közben a parlamentben röhög a markába ceglédivel. Sok a duma fruzsi. A tettek hiányoznak. 33 éve már. Unom. Nagyon.
LancelotDuLac
2023. március 17. 08:27
Neked kuss ribanc! államellenes csíny esetén halál jár az elkövetőknek a "testvéri" államokban is Putyin már kidobta volna ezeket a patkányokat a huszadikról, a törököknél már egy fejjel rövidebbek lennének.
tartarossz.blog
2023. március 17. 00:14
https://www.youtube.com/watch?v=UuSe3dwRPF4 A szabadság téri szovjet katonai emlékművet szerencsére nem rongálhatja büntetlenül mindenfajta kommunizmus és Kádár ellen napi szinten hörgő kulákkutya vagy burzsoásenki vagy agyatlan fossuttyó. A fasizmus alól való felszabadításért és a Szovjetunió barátsága okán pedig Magyarországnak meg kellene köszönnie minden nap, nem höbörögni és szar propagandát folytatni ellene büdös paktány pszeudofasiszta klerikálmoslék Fidesz és ezzel még Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin és Magomed Daszaev és Szergejev orosz követ is egyetértene! A bíróság megállapította jogerősen, hogy Budaházy és társai bűnösök. Innentől kezdve, ez fasiszta és pszeudofasiszta belügy, semmi közünk hozzá, nekünk népköztársaság-pártiaknak. Döntsék el. Az orosz követség egyébként megkoszorúzta Budapest felszabadítása napján az emlékművet, ahogyan Magyar Kommunista Munkáspárt is., és ugyanez várható felszabadulásunk ünnepén, április 4-én. Akinek meg nem tetszik reklamáljon Putyinnál, de amúgy ott van a gyűlölködő elmebeteg majmoknak a Vértanúk terén a Tanácsköztársaságunk ellen gyűlölködő fasiszta restaurált fosemlékmű ott verheti a büdös nyálát. A szovjet emlékműtől pedig el a kezekkel, ha nincs még a fasiszták emlékműve megrongálva, nem formálhatnak jogot erre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!