Horn Gyulának jár a közterületi megemlékezés

2023. március 28. 11:56

Horn a választók akaratából meghatározó része lett a '90 utáni új magyar demokráciának.

2023. március 28. 11:56
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Horn Gyulának jár a közterületi megemlékezés, ahogyan Hóman Bálintnak, Teleki Pálnak, Donáth Györgynek, no meg a III. Magyar Köztársaság második elnökének, Mádl Ferencnek is járna. Horn a választók akaratából meghatározó része lett a '90 utáni új magyar demokráciának. Ilyen lett az új magyar demokrácia és ilyen volt a magyar XX. század. Amíg a múltunkkal nem vagyunk képesek nagyvonalúan szembe nézni, addig biztosan nem lesznek nemzeti minimumaink. Addig két – kívülről egymással szemben bármikor kijátszható – Magyarország van.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palvata
2023. március 29. 17:19
Alkohol-függősége az egyetlen "bocsánatos" bűne. Valóban kitűnő konspirátor volt, moszkvai kiképzése ebben volt a legsikeresebb. Az MSZP köreiben a tisztességesebb (nemzetibb) képviselőket (Kósa Ferenc, Orosz István, etc) azzal "etette", h az SZDSZ (nemzetellenes) csahosait féken tartotta, miközben a háttérben koncot (Kuncze) osztogatott a libsiknek. Akinek "szerencséje" volt közelebbről, személyes kontaktusba kerülni vele, azt nem csupán a körüllengő illat (sokunknak bűz) hanem végtelenül gusztustalan kézfogása (Gönczéhez hasonlóan "takonyszerű") jellemezte.
KILÓ
2023. március 29. 15:59
Javaslom a Blaha Lujza téri nyilvános wc-t hornról elnevezni.
tevevanegypupu
2023. március 29. 11:16
Budaházy vagy Horn..a kettő együtt nem megy..nincs az az igazságszolgáltatás és nemzeti minimum, ami a kettőt össze tudná hozni.
Lajoss
2023. március 29. 09:11
Bandinak igaza van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!