Aztán valami hiba csúszott abba, ami előre meg lett írva...

2023. március 24. 18:11

Néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy hús-vér emberekről, harcosokról, hősökről van szó.

2023. március 24. 18:11
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Az elemzés szikár, néha cinikus. Néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy hús-vér emberekről, harcosokról, hősökről van szó, a tűzvonal mindkét oldalán. A testvéreim ők mindannyian.

A gondviselés úgy tervezte, hogy ott legyek fent előttük és ott várjam be a hazatértüket. Aztán valami hiba csúszott abba ami előre meg lett írva és még maradtam itt egy kicsit. De minden múló nappal közeleg a perc amikor végre csatlakozok hozzájuk. Komor, szárnyas angyalok. A testvéreim.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. március 26. 09:09
Nekem nem testvérem se hohol, se orosz, se zsidó.
LancelotDuLac
2023. március 25. 15:00
Nem kell mosakodni putykafaszszopó! Olyan ember ne elemezzen, aki nyilvánvalóan fanatikus az egyik, vagy a másik oldal irányába. és ennek megfelelően mondja a hülyeségeit - lájkvadász szimplán és csak celebkedik.
Agnieszka
2023. március 25. 14:53
Izraelben lőnek. Azért nem mindenütt és nem állandóan, de van egy bizonytalanság. A legidősebb fiam eddig háromszor volt ott, semmi riasztót nem tapasztalt, nem hiszem, h. szépítene. Sors bona nihil aliud. Az embernek lehet olyan betegsége, ami 1-2 évtizeddel ezelőtt biztos és belátható időn belüli halál volt, ma már nem az. Elsőre ez a két szituáció jut eszembe. Azután az, h. a Jóisten tartsa meg a jó magyar Castelt egészségbem az emeberi kor végső határáig, pedig speciel én nem is igazán hiszek a mintázatokban. Meglátjuk, a szomszédban egy állig fölfegyverzett USA erőd egy biztos rémálom.
Gordon.
2023. március 25. 13:56
Ps. a fenti válasz Rocktoberi kommentjére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!