Amikor Oroszország lerohanta Ukrajnát, megdobbant László igazságra rendkívül érzékeny szíve

2023. március 22. 15:41

Dühös lett és beállt az ukrán légióba.

2023. március 22. 15:41
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Fazekas László ellen tiltott toborzás miatt körözést adtak ki a magyar hatóságok, mégpedig azért, mert amikor Oroszország lerohanta Ukrajnát, megdobbant László igazságra rendkívül érzékeny szíve, dühös lett és beállt az ukrán légióba. Legfőképpen azért, mert elviselhetetlennek érezte, hogy ez a háború a polgári lakosok ellen folyik, mégpedig kegyetlen népirtás módjára.

A volt légiós most Novák Katalinhoz, Magyarország köztársasági elnökéhez kíván fordulni felmentésért. Ez az ügy azonban mégsem pusztán róla szól, Fazekas László szeretne kiállni a hasonló helyzetbe került egykori harcostársaiért is.

Kérlek segíts egy megosztással Lászlónak és sorstársainak, hogy ne büntessék meg őket csak azért, mert nem bírták elviselni az ártatlan ukránok lemészárlását.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Balango
2023. március 23. 15:37
Én azt gondolom, hogy ha Fazekas László hősi halát kíván halni Ukrajnáért, akkor ebben nem szabad megakadályoznunk. Nekem csak egy javaslatom lenne: könnyebb egy férfiembernek a harctér viszontagságait elviselnie, ha egy Perintfalvi Rita képet hord a szíve fölött.
Vakfolt
2023. március 23. 12:35
László előre tudta, hogy kegyetlen népírtás fog majd folyni, s keservben a hű keble nem akart megszakadni Ukrajnáért. Csak úgy spriccel a könny a szememből a meghatottságtól.
pumuklik
2023. március 23. 08:21
"megdobbant László igazságra rendkívül érzékeny szíve, dühös lett" Akkor is, amikor az ukik orosz kisebbséget gyilkolták Dombaszban? ...
5m007h 0p3ra70r
2023. március 23. 07:13
"Kérlek segíts egy megosztással Lászlónak és sorstársainak, hogy ne büntessék meg őket csak azért, mert nem bírták elviselni az ártatlan ukránok lemészárlását." László és sorstársai nem gondolkodtak, mielőtt cselekedtek. Kérlek menj a kurva anyádba és segíts Lászlónak és sorstársainak gondolkodni. Ja! Szépen csak büntessék meg őket, még mielőtt az igazságra rendkívül érzékeny szívükkel a vasárnap fűkaszáló szomszédjukat nem bírják elviselni, vagy hangosan futkosó kisgyerekeket, a pénztárnál lassan mozgó időseket, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!