Atomcsapás, üdv újra a hatvanas években!

2023. március 27. 09:09

Egyébként az amerikaiak is így csinálják, tesznek ide-oda atomtölteteket.

2023. március 27. 09:09
null
Paranoid Android
Paranoid Android
PestiSrácok.hu

„Miután Putyin taktikai atomtölteteket telepített Belorussziába, egyébként az amerikaiak is így csinálják, tesznek ide-oda, nincs ebben semmi szokatlan, érdemes elgondolkozni azon, hogy vajon tényleg közelebb vagyunk-e az atomháborúhoz, mint tegnapelőtt?

Az oroszok, már a tőlük megszokott vehemenciával reagáltak arra a hírre is, hogy holmi hágai bírák el akarják fogatni Putyint. Némely lelkesebb figurákban, például az orosz állami tévében, felmerült az az ötlet is, hogy atombombákat kellene hajigálni arra az országra, amely ezzel a feladattal megpróbálkozik. Mondjuk egyelőre nem látom, hogy ki fog elfáradni Moszkvába és berúgni Putyin dolgozószobájának ajtaját.

Még szerencse, hogy az orosz elnök hágai elfogatóparancsra történő levadászására pontosan annyi esély van, mint arra, hogy valamelyik járásbíróság köröztesse Joe Bident. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy miért is fogják ledobni az atomot?

Az »acsás« (a boldogult Néphadsereg zsargonjában az atomcsapás) három alapesetben következhet be. Véletlenül, hirtelen ötlettől eltelve, illetve megfontoltan, egy olyan esemény bekövetkeztekor, amelyre az adott ország katonai doktrínája atomfegyverrel elkövetett ellencsapást ír elő.”

Nyitókép: AFP/Anadolu agency

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 27. 15:17
Köszönd meg Moszkvának..
Armageddon
2023. március 27. 12:47
A Pestis ide költözik?
Performan
2023. március 27. 11:22
A bajt tetézi, hogy a világot válogatott idióták vezetik. Ez nem csak egy kiszólás, tény: a liberális vezetésű országok és intézmények élére szándékoltan korrupt, labilis, jellemtelen, perverz vagy más okból irányítható / zsarolható véglényeket válogattak - a szavazópolgárok nyálcsorgató asszisztencia mellett. A globális cél ugyanis az államfők irányíthatósága és ezen keresztül a nemzetállamok meggyengítése volt, nehogy felülkerekedjen bármilyen lokális érdek, hogy miatta a globalista baromállatok bármelyike 1 dollárral kevesebbet keressen. A Marx által elindított és a liberálisok által tökélyre fejlesztett kontraszelekciós mechanizmusok eredménye ez: pár nihilista, korrupt, 60-as IQ-val megáldott vagy még ennél is ostobább faszkalap dönt világháborúról és vele a bolygó egész sorsáról anélkül, hogy az itt leírt szavak bármelyikéről a leghalványabb fogalma lenne.
beobachter1
2023. március 27. 10:20
Az Usákok évtizedek óta tárolnak atomfegyvert Belgiumban, Hollandiában, Németországban, Olaszországban, Törökországban. A különbség csak annyi, hogy ezek aranyos, kedves atomtöltetek, míg az oroszoké gonoszak mind egy száli! Pfúj, pfúj, pfúj...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!