Tüntető ölelkezés vagy abúzus?

2023. március 09. 19:17

Mondhatjuk úgy is, hogy liberáliséknál csak az abúzus, amit ők annak tartanak.

2023. március 09. 19:17
null
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Gyurcsány Ráczné Földi Judit hosszan tartó, tudatos, parlamenti megöleléséről természetesen tagadja a protokollszakértő abúzusról szóló megállapítását. Szerinte Görög Ibolyának azért nincs igaza, mert az ölelés nem protokolleseményen történt. Tehát a nyilvánosság már megint hülye.

Amiről fotók és közeli videófelvételek sora tanúskodik, amiről kis túlzással milliók győződtek meg, és képedtek el rajta, az nem az, aminek látszik. Ahogy Gyurcsány az ATV-ben fogalmazott: »Itt egy férfi és egy nő ölelkezik, de valójában két barát ölelkezik.« Tehát – ahogy a protokollszakértő mondja – ez nyilvánvaló abúzus, csak éppen Fletó másnak akarja láttatni. Így próbálja kimagyarázni a parlamenthez méltatlan viselkedését. »Látom, hogy önálló életre kelt, hogy mi milyen hosszan ölelkeztünk egymással. Judit ott volt előtte a frakcióülésen. Mi ott megbeszéltük, hogy mi oda kimegyünk, és hosszan megöleljük egymást. Tüntetőleg, őszintén szólva. Mindenki menjen a csudába. Itt egy férfi és egy nő ölelkezik, de valójában két barát ölelkezik. Megküzdöttük, megcsináltuk. És mindenkinek azt üzenem, különösen azoknak, akik nem jöttek be, hogy velünk ezt nem csinálhatjátok.«

akkor azt joggal teszi. Az ugyanis mégsem járja, hogy az ország házához teljesen méltatlan viselkedést a Böszme két ember közötti háttérmegállapodással akarja legitimálni. Ezzel szembe akart menni a közerkölccsel, amely elutasítja ezt a magatartást.

Mondhatjuk úgy is, hogy liberáliséknál csak az abúzus, amit ők annak tartanak.”

***

***

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakIstenSzabad
2023. március 10. 16:07
Ha van egy csepp esze, akkor fog perelni, ha Klárika kipenderítteti a pártból.
Lajoss
2023. március 10. 12:51
Én a vak komondorra gyanakszom..:)
LancelotDuLac
2023. március 10. 10:27
De azért kiverted rá xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jooee
2023. március 09. 21:35
Ferire így hat az LMBTQ propaganda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!