„Mit szól ehhez Gréczy?” – Hont András is reagált Gyurcsány „meleg üdvözletére”

2023. március 06. 19:58

„Megjelent a Grazné, mit szól ehhez Gréczy” – kommentálta a jelenetet a publicista.

2023. március 06. 19:58
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, „Gyurcsány melegen üdvözölte új képviselőtársát”, Ráczné Földi Juditot, miután letette esküjét. 

Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció képviselője – aki a közelmúltban elhunyt párttársa, Kordás László mandátumát vette át – ma letette az esküt az Országgyűlés plenáris ülésén. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán üdvözölte az új honanyát. Ehhez a poszthoz Budai Gyula kormánypárti képviselő annyit fűzött hozzá, 

kicsit erotikusra sikerült Ferenc üdvözlése! Látni kellett volna Vadai Ágnes arcát eközben!”

Közösségi-média oldalán Hont András is reagált a hírre. „Megjelent a Grazné, mit szól ehhez Gréczy” – kommentálta a jelenetet a publicista.

Majd egy újabb mémet is posztolt, amelyhez annyit fűzött kísérőszövegként, hogy „előttem mint tanú előtt”. A montázson nem is Gyurcsány túlfűtött ölelkezése a lényeg, hanem a háttérben helyet foglaló miniszterelnök arckifejezése a jelenet láttán:

Azonban nemcsak Hont András ihlette meg ez a parlamenti jelenet. Trombitás Kristóf, a Megafon megmondóembere ugyancsak megosztotta a somolygó Orbán Viktort ábrázoló fotót. A fotóhoz csak egy emoji-ikont bigyesztett:

***

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Összesen 251 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
destsai
2023. március 08. 08:34
én bent lakásomban onlájn vagyok, itt van ni az asztalon! (0,7-es finnlandia)...leszoktam a kisüsti szilváról. ...nagyon fogok figyelni...
tajtajacsak
2023. március 07. 18:15
Mit súgott Juditka fülébe Feri? – Este 8-kor gruppen nálunk Zsoltival. Ma én szopok...
BlancoAgilon38
2023. március 07. 18:09
Ferikém, ezt is sikerült túljátszani.
fado
2023. március 07. 14:23
Szokjad Dobrev
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!