Minden emojiból van férfi, nő és transznemű változat is. Kivéve egyből. A hidzsábosból. Hidzsábban csak nő van

2023. március 26. 19:04

Nem tudtam megválaszolni, hogy vajon miért van ez így.

2023. március 26. 19:04
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Egy magát feministának tartó fiatal lány írja nekem, hogy a mobilján már megtalálható minden ikonból a három nem, van szakállas nő és terhes férfi, illetve másfajta terhes személy is.

Egy dolgot nem értek – írja – minden emojiból van férfi, nő és transznemű változat is. Kivéve egyből. A hidzsábosból. Hidzsábban csak nő van.

Nem tudtam neki megválaszolni, hogy vajon miért van ez így.”

Nyitókép: Emoji

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Machete
2023. március 28. 11:29
Nem mer ujjat húzni mert úgy jár mint a csárli hebdo
Aerion
2023. március 27. 17:48
Minden emojiból van férfi, nő és transznemű változat is. Kivéve egyből. A hidzsábosból. Hidzsábban csak nő van -------------------------- Nem értek egyet. Ez mérhetetlenül kirekesztő, rasszista és szexista, emberiség és demokráciaellenes. Azonnali szankciókat követelek az egyoldalú ábrázolók ellen. Töröljék ki őket a történelemből!
Göby
2023. március 27. 11:04
A világba körbe tekintve, hogy milyen állapotok vannak, szerintem ez a legeslegfontosabb kérdés, és minden mást félre kell söpörni, amíg ez nincs megoldva ... nem is értem, hogy eddig, hogy tudtunk meglenni nélküle, és hogy nem vettem észre ...
kaffogó hebrencs
2023. március 27. 09:35
Aki erre tudja a választ, mindent tud.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!