Ez is tragédia

2023. március 16. 09:10

A bicskei tűzoltók mindeközben támogatókat keresnek, hogy jobb felszerelésük legyen…

2023. március 16. 09:10
null
Czeglédy Csaba
Czeglédy Csaba
Facebook

Ez is tragédia. Egy ügyletes orvos érzelmektől fűtött beszámolója az M1-esen történt tragikus tömegbaleset sérültjeinek ellátásáról. A bicskei tűzoltók mindeközben támogatókat keresnek, hogy jobb felszerelésük legyen…

»Az M1 tömegbaleset margójára Mivel a külsős kollégákat kib.szták, (mert nem írták alá a szolgálati jogviszonyt), szombaton egyedül vittem a megyei kórházat 0-24, szakorvos nélkül. Első alkalom, persze mostantól ez az új normál. Hogy törvényes-e, nyilván nem, ilyenkor kapod a kérdést, »hogy deamúgy szakvizsgázni azért szeretnél majd ugye«, esetleg »kereshetnél másik képzőhelyet az ország túlfelén«, nyilván a kurv@anyádat.« A tömegbaleset persze ilyenkor b@sz be, a sérültek jelentős része nálunk köt ki, a legfiatalabb másfél, a legidősebb 90 éves.

Megindulnak a helikopterek, jön az OMSZ, mindenkinek UH, rengeteg RTG, jópár CT, hajt az adrenalin, óriási a felelősség, most nem hibázhatsz, élvezed és tudod, hogy a folyamatos önképzés miatt jobb vagy mint a legtöbb hasonszőrű. De mikor a k@csög betegszállítók nem hozzák vizsgálatra a politraumás, fentanyl mellett ordító másfélévest, mert nekik »20 perc múlva lejár a munkaidő« és »éppen váltanak«, akkor hangosan kurv@anyázol, majd inkább a gyerekorvossal ketten toljátok az ágyat a vizsgálóhoz.”

Nyitókép: MTI / Lakatos Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. március 18. 19:52
A rohadék polt szabadlábon hagyta ezt a dk-s patkányt, akárcsak a böszmét. Micsoda szégyen ez!
formaegy
2023. március 17. 08:05
Czeglédy elvtárs! Akkor ezek szerint mindenki ott volt seperc alatt akinek kell!!!!!!!!!!!! Ni is a gondod? "A bicskei tűzoltók mindeközben támogatókat keresnek, hogy jobb felszerelésük legyen..." Az ellopott százmilliókból adhatnál nekik! Nehogy már egy rohadt bűnöző tróger pofázzon!
akiaki
2023. március 16. 23:36
ez a kisbuzi régóta nem jött elő, most is valami hozzá mérhetőt pakolt össze, a következő a krumplibogár szaporodásról szól, fogadjunk!
amca
2023. március 16. 20:30
Te meg bűnöző, Ceglédi, elloptad a gyerekek pénzét. 6 000 000 000 huf. Leverted csekkata disznót. Ő csak 4 500 000 000 lopott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!