Magyarországon nincs olyan ügy, amiben a baloldalra lehetne számítani

2023. március 31. 14:40

Békepárti határozatról döntött a magyar Országgyűlés, amelyet a baloldal nem szavazott meg.

2023. március 31. 14:40
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Élénken élnek az emlékezetemben a koronavírus járvány idején tett balos megnyilvánulások. Biztosan az olvasók is emlékeznek mennyit hergelték az ellenzéki politikusok az embereket az életmentő oltások ellen, hogyan hisztériáztak az iskola bezárások, majd nyitások miatt. Aztán ott volt egy törvény és az arról szóló szavazás. A világjárvány okozta kihívások lehetőséget adtak volna a parlamenti konszenzusra. Minden országgyűlési képviselő dönthetett volna úgy, hogy a pillanatnyi pitiáner politikai csatározását félreteszi és az ország érdekében dönt. Nem így történt. A baloldal akkor a magyar emberek érdeke és egészsége ellen szavazott.

Elkeseredtem és azon gondolkodtam, hogyha egy világjárvány nem hozta el a politikai megegyezést, akkor mi lehet az, ami ezt megteszi?

Háború? Egy háború idején félre tudná tenni a baloldal a szokásos politikai cirkuszát?

Immár választ kaptunk rá, hogy még a háború sem.

Békepárti határozatról döntött a magyar Országgyűlés, amelyet a baloldal nem szavazott meg.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. április 01. 14:46
A magyar kormány az ukrán népet támogatja és segélyezi! A háborút nem támogatja a magyar kormány! Az USA, a brit és az EU vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyverszállításoknak a hatása az lesz, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában. Az USA, EU, brit, orosz és ukrán politikai vezetők alkalmatlanságának bizonyítéka, hogy háborúig fajult az orosz - ukrán konfliktus. Ha, már háborúig fajult a helyzet akkor, a háború befejezésén, vagy legalább tűzszüneten kellene munkálkodniuk, és nem a háború folytatásán. Minden résztvevőnek nagy üzlet a háború. A háború pártiak mind nagyot kaszálnak a háborúból Zelenszkijt is beleértve. Mások halálán, megnyomorodásán nyerészkednek. A háború párti politikusok alkalmatlanok és / vagy az érdekük a háborúskodás. A mások halálán nyerészkedőknek az érdeke a háború elhúzódása! Binden, Soros stb. Akiknek háborús befektetéseik vannak azoknak az érdeke a háború elhúzódása. Fegyverlobbi, cseppfolyós gáz gyártás és szállítás stb. / Pl. a magyargyűlölő Guy Verhofstadt/ Tkp. a fél világnak. A dollárbaloldal azért támogatja a háborút mert azt remélik, hogy ha az USA és jó pár EU ország nagyot kaszál az ukrán és az orosz emberek halálán akkor, nekik is leesik valamennyi? Esetleg háborús befektetéseik vannak és ezért érdekük a háború elhúzódása? A háborún nyerészkedők! Nagy üzlet a háború! A szankció és háború pártiak Putyin szövetségesei! Az orosz oligarcháknak is nagy üzlet az elhúzódó háború! Eszmékért a katonák halnak meg. A vezetőik a saját érdekeik okán küldik őket a frontra. A politika kizárólag érdekekről szól, amiket szép eszmékbe csomagolnak. Aki, a háborút támogatja az, az ukrán és az orosz emberek halálát támogatja! A háború pártiak semmivel sem különbek, Putyinnál. Mások halálát akarják! Halál pártiak! A világ etikus fele békét akar nem háborút. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? A probléma mindig ugyan az. Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Én mindig az életet választom. A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem. Tűzszünet és béke!
Aerion
2023. április 01. 11:24
A hazaáruláson, a nemzetgyilkosságon és az emberiségellenes akarat szolgai támogatásán kívül.
CharlieM
2023. április 01. 01:39
Geoláda meglett?
dakotasámán
2023. március 31. 22:39
"Biztosan az olvasók is emlékeznek mennyit hergelték az ellenzéki politikusok az embereket az életmentő oltások ellen,..." danci, ismét hazudsz, nem az oltások ellen, hanem a hatástalan kínai oltás ellen emelt szót az ellenzék. a fidesz totál hazugságokat terjeszt. ez a békepárti határozat olyan távol áll a békétől, mint putyka a béke Nobel díjtól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!