Van ez az Ungváry Krisztián nevű történésznek nevezett bohóc

2023. március 11. 16:11

Tudjátok van ez a liberális elit, akik szerint a „faj” szó kimondása egyből n@ci dolog.

2023. március 11. 16:11
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Van ez az Ungváry Krisztián nevű történésznek nevezett bohóc.

Ungváry kikészült, mert Gulyás Gergely a Kormányinfón kiejtette a száján a »faj« szót.

Tudjátok van ez a liberális elit, akik szerint a »faj« szó kimondása egyből n@ci dolog.

Ungváry egyébként borzasztóan álszent, ugyanis miközben moralizál, rinyál, n@cit lát mindenhol, aközben pont ő az, aki n@ci egyenruhákat árul.

Szóval a »faj« szó használata n@ci dolog, de n@ci egyenruhából gazdagodni az jó.

Értjük Ungváry…”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. március 13. 16:13
Ezt a danikát is arra tartja a gazdája, mint a többi csicskát. Némi közpénzért elveszti a gerincét, ellenben megnyújtja a nyelvét. Ezt a szerencsétlent szemlézi a mandi? Kell? Hát persze.
Sabotage
2023. március 12. 18:21
Te nem újságíró, fideszcsicska szardarab bohárbohóc, már megint uszítgatsz te orbánkutyája szardarab!!!! Ha nem lenne ez az uszító mandíner szargeci, senki nem lennél, bár így se vagy valaki!!!
-Zsolt-
2023. március 12. 13:53
A "történésznek nevezett bohóc" leírás inkább Schmidt Mariskátokra illik, ugyanis Ungváry egy elég felkészült történész.
syphax
2023. március 12. 13:14
:p.S.: a VALÓSÁGOS HELYZET MINDSZENTY BIBOROS HERCEGPRIMÁS, KORÁBBI VESZPRÉMI MEGYÉSPÜSPÖK 1944-ES TILTAKOZÓ-ZSUDÓMENTŐ-DUNÁNTÚLMENTŐ FÁRADOZÁSA UGYÉBEN AZ AZ, HOGY ÉPPEN MINDSZENTIY"HORDTA KÖRBE" AZT A BIZONYOS DOKUMENTUMOT. ELVITTE KELEMEN KRIZOSZTOM PANNINHALMI FŐAPÁTHOZ, APOR VOLMOSHOZ GFYŐRBE, dR.SHVOY PÜSKÖKHÖZ FEHÉRVÁRRA SŐT KOVÁCS sÁNDORHOZ SZOMBATHELYRE IS--AKI NEM IRTA ALÁ. ROGÁCSHOZ IS ELVITTE VOLNA DE Ő, A PÉCSI PÜSPÖK BETEG VOLT. ÉS EZUTÁN VITTE EL SZŐLLŐSY jENŐ MIN. ELNÖKHELYETTESHEZ BUDÁRA..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!