Az új nő birtokba vétele

2023. március 09. 16:37

Gyurcsány, mint egy régi vágású guru, szektájának a belső embereit birtokolja.

2023. március 09. 16:37
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Nincs itt semmi félreértés. Gyurcsány Ferenc pontosan azt érte el, amit akart. Hiszen az az ölelős performansz a parlamenti patkó közepén, az elképzelhető legnagyobb nyilvánosság előtt nem volt más, mint a szekta új tagjának rituális birtokba vétele.

Gyurcsány, mint egy régi vágású guru, szektájának a belső embereit birtokolja (a külsőktől megelégszik a feltétlen hűséggel). Jutalmazza és bünteti a követőit, és ezek a jutalmazások és büntetések teljesen függetlenek a szektán kívüli világ ítéletétől, egyedül a guru akaratából fakadnak. Gréczy Zsolt elkövethette a legnagyobb politikusi bűnt, a nevetségessé válást, a guru ez alól is föloldozhatta. Rácznénak jogerős ítélete lehet arról, hogy hazudott, a guru akkor is képviselőt csinálhat belőle. Az az ölelés ezt hivatott demonstrálni: »Általam vagy, mert meg én láttalak.« És azt teszek veled, amit akarok.

Gyurcsány Ferenc éveken át revansot akart venni a sorson, bebizonyítani önmagának és a világnak, hogy a sors igazságtalanul bánt vele, amikor kicsavarta a kezéből a kormányt. Ezért akart miniszterelnök lenni. Könnyen lehet, hogy ez a vágy mára kihúnyt benne. A helyébe a szektaguruság élményének élvezete lépett. Szemlátomást tetszik neki.”

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2023. március 10. 14:01
Gabika tégedet meg Orbán Viktor birtokol .
Jooee
2023. március 10. 11:19
Ez az, amikor az LMBTQ propaganda és a vegyigyümi hatás párosul.
ato boldizsár
2023. március 10. 09:45
Tűpontos. Szerintem a reális célkitűzése annyi volt, hogy a maszopnak megmutatja, hogy ő a Jani, ez végül sikerült is, innentől ez már jutalomjáték, mehet a pia meg szektás buzulás, valódi tétje nincs, csak annak a 10-15%-nyi orbánfóbiásnak szól.
kurbitalis
2023. március 10. 05:30
ElQrlak, nem kicsit, nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!