A 444-es Szily László meg akarja úszni a felelősséget

2023. március 07. 22:26

Az nem úgy megy, Laci, hogy éveken keresztül tolod a kampányát, most majd meg elhatárolódsz.

2023. március 07. 22:26
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„A 444-es Szily László meg akarja úszni a felelősséget. »Amit láttunk, az rossz volt minden jobb Magyarországban reménykedő demokratának« – írja.

Most Szily Laci eljátssza a jóembert abban reménykedve, hogy mindenki elfelejti, hogy a 444 éveken keresztül (és mai napig) az összefogott baloldalnak kampányol Soros pénzén.

Az, hogy Gyurcsány a főnök a baloldalon és hogy ez volt az elmúlt 4 választás kimenetele, az A TI FELELŐSSÉGETEK. A tied és többi volt indexes kollégádé. Ez az ellenzék a TI ELLENZÉKETEK. Gyurcsány kínos ölelése TE MAGAD VAGY, Laci. Ezt TI HOZTÁTOK A NYAKUNKRA. Hosszú évek kampányával ti emelitek fel ezt a baloldalt. Ti!

Nevetséges színjáték, hogy most Szily Laci elhatárolódik, aki anno a Cinket úgy indította, hogy egyik legelső cikkében pornográf tartalmat fotosoppolt a parlamentbe a kattintások reményében.

Az nem úgy megy, Laci, hogy éveken keresztül tolod a kampányát, most majd meg elhatárolódsz. Legközelebb, ha nem akarsz ilyen baloldalt a parlamentben látni, akkor ne told őket éveken keresztül.

Csak azt persze nem teheted, mert ugyanonnan fizetnek titeket... Szégyen!”

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszt
2023. március 08. 15:54
Ez hazugság az elejétől a végéig.
koronaszepe
2023. március 08. 13:24
Hogy is szokták mondani; Deákot olvasni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni...
betakentaur
2023. március 08. 10:58
Olyan szavak jönnek bennem elő, mint: menekülés, hajó, patkány, süllyed. A helyes sorrenden még agyalok egy kicsit.
01234567890
2023. március 08. 10:40
Dani! Mikor fogsz elhatárolódni a Fidesztől?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!