Miért rossz mindannyiunknak, hogy Gyurcsány lefogta egy nő mindkét kezét?

2023. március 07. 14:46

Aztán ráhajolt és összetapadva állt vele hosszú másodpercekig a parlamenti ülésterem közepén.

2023. március 07. 14:46
null
Szily László
Szily László

„Gyurcsány Ferenc 2023. március 6-án tizenhét év elteltével végre újra le tudta győzni a Fideszt. Pechjére nem választásokon. Hanem pöcsmutogatásban. Nem szó szerint, de sajnos majdnem úgy is. Ha nem láttad, hogy mi történt hétfőn az ülésteremben, akkor az újkori magyar parlamentarizmus egyik legkellemetlenebb pillanatát hagytad ki.

A parlament hétfői ülésnapján tette le a képviselői esküt Ráczné Földi Judit, aki váratlanul, 53 évesen meghalt párttársa, Kordás László helyére ülhet a Demokratikus Koalíció frakciójába.

Nem volt véletlen, hogy az új kolléga beiktatását a Fidesz képviselői legalább annyira felajzva várták, mint a saját párttársai. Ráczné képviselővé tétele ugyanis jobban jött az Állampártnak, mintha 3 új saját képviselőt küldhetett volna a Parlamentbe.”

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2023. március 08. 20:49
Ennek a Cily-nek is több lehet a dögrovásán, mint égen a csillag, de azért jár a kredit, hogy igenis beleállt a dotted-line főnökének csúcstámadási alakításába. És még a keserű (számukra) helyzetben oly magyaros fanyar humor se hagyta el a szerzőt: "Pechjére nem választásokon. Hanem pöcsmutogatásban. Nem szó szerint, _de sajnos majdnem úgy is_." :DDD
Kotucso
2023. március 08. 16:13
Az egészet végigolvasva az ember megdöbben, hogy micsoda zűrzavar van ennek a Szilynek a fejében. Ha befognák a pofájukat, és nem próbálnák megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, jobban járnának. Kíváncsi vagyok hogyan lesz mmagyarázva egy év múlva a sztori.
orygabor
2023. március 08. 14:02
Igaz is, meg is csinálhatta volna ott helyben, nem?
mokány
2023. március 08. 13:34
YouTube : " sztálin tangó : " Súgdd fülembe : Szóvjetúnió ! leninnel alszom el és Sztálinnal ébredek . "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!