Ki is beszél „Kremlül”?

2023. március 23. 09:01

Mr. Pressman, ideje kussolni.

2023. március 23. 09:01
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„A magyar külügyminiszter -teljes joggal és okkal- felrótta az Egyesült Államoknak, hogy az milyen alapon minősítget más országokat, milyen jogon avatkozik be bármely más ország belügyeibe.Erre Pressman nagykövet visszaugatott, miszerint ezt ismeri, mert a Kreml szokott így beszélni.Nos, akkor Mr. Pressman, ezt mi is ismerjük. Már akkor ismertük, amikor nemrégiben maga hazament panaszkodni, hogy nagy mifelénk az »Amerika-ellenesség«.

Hajjaj! Ugyanilyen nagy volt annak idején a szovjetellenesség, és a Kreml, meg hazai helytartói -most a maguk legjobb haverjai- nagyon szigorúan húzták össze szemöldöküket, és nagyon szigorúan fenyegették, büntették a szovjetelleneseket.

Most itt vannak maguk, és pontosan ugyanezt teszik. Belepofáznak a világ és abban bármely ország dolgaiba, minősítgetnek, jelentéseket irogatnak, büntetgetnek, szankcionálnak, s ha kedvük szottyan, bárkit visszabombáznak a középkorba, bárhol meggyilkolnak százezreket.

Soroljam csak az elmúlt húsz év ilyesféle amerikai bűntetteit, igen, emberiség elleni bűntetteit és háborús bűntetteit, amit maguk követtek el, Szerbiától Irakon át Afganisztánig? Persze maguk soha nem szégyellik magukat, igaz, Pressman?

Maguk, mint egy hajdani Szovjetunióhoz hasonló, recsegő-ropogó, egyre agresszívebb és utálatosabb és elviselhetetlenebb birodalom, azt képzelik, megtehetnek bármit. Abu Graib és Guantanamo jelzi a maguk elszovjetesedését, Pressman.”

 Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katona László
2023. március 24. 16:05
Ja, és amikor Biden szenátor Kádár kommunista kormánya idején, 1978-ban itt járt Magyarországon, akkor mindent rendben talált. Hát akkor ki is itt a kremlinista Mr. Pressman? https://mandiner.hu/cikk/20201112_bidennek_tetszett_a_kadari_magyarorszag
Palatin
2023. március 23. 22:58
Szijjártó Péter bekéreti az amerikai nagykövetet a botrány után: Neve? : Pressman CÍmerállata?: doberman Foglalkozása?: Erpressman Miben sántikáltak?: rosszban Hányan voltak a büntársai?: hárman Hol találkozott a büntársakkal? : ágyban A büntársulat kommunikációs eszköze: Walkman Mi volt Gyurcsány szerepe a kisérletben?: stróman A tervük szerint mi lett volna a kormánnyal? : robban Mikor szeretne szabad emberként visszautazni?: nyomban.
Fed74
2023. március 23. 18:44
Azért minősítenek benneteket te rühes tolvaj Bayer, mert a tömeggyilkos Putyin ánusz vibrátorai vagytok! Te közpénzen kitartott, beszédhibás törpe szar !
Töki
2023. március 23. 18:26
Így van Zsoltikám! És lassan jönni fog 1 film is erről, mert mindig ők a hősök, legyen szó a 2. vh náci Németországáról, vagy a Szu-ról! Vaaagy! Akár Vietkingkongékról! Ők mindig a jók! Ez lesz majd most is! Tetű jueszé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!