A MOK disznóságai időszerűvé tették a kormány mostani lépését

2023. március 02. 06:27

Nem csodálom, hogy Csókay örül a legjobban.

2023. március 02. 06:27
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Nem csodálom, hogy Csókay örül a legjobban. Ugyanis Csókayt -teljesen jogosan!- súlyos büntetésben, megrovásban részesítette a MOK etikai bizottsága. A helyében én is nagyon örülnék…Amúgy a MOK disznóságai időszerűvé tették a kormány mostani lépését. De ez semmit sem von le a MOK etikai bizottságának Csókayt elítélő határozatának jogosságából.”

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Idegsebész
2023. március 04. 11:21
Csókay egy igazi jellemtelen ember, egy igazi troll és igazi szarkeverő. Modern nyelvezettel: egy igazi g... ci. Csak azért félt szakmánk komolyabban tenni ellene, mert féltünk, hogy összesározódunk, mert ha sarokba szorul, fröcskolni kezd a "szentember" . Több, mint 15 éve osztályvezető, durva brusztolásai miatt. Az akkori szakmai kollégium egyhangúlag alkalmatlannak tartotta. Mert az is. A MOK helyesen közzétette: volt kollégái és volt orvosi alapítványa ellen elkövetett etikátlan cselekedetei miatt megrovásban részesítették. Az orvos-szakma komoly ítéletet mondott árulónkról.
Lujzi
2023. március 03. 06:28
Kedves Zsolt A MOK ítélet nem jogerős, a feljelentő Pataki dr ellen is folyik a MOK eljárás és a rendőrségi vizsgálat foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt, ami a dakhai műtőben történt és az egyik gyermek súlyos életre szóló agyi károsodását okozta.
Pitypangocska
2023. március 02. 11:48
Maximálisan igaza volt a kormánynak. A betegellátást nem lehet politikai játékszerré tenni. Nagyon szomorú, hogy ilyen elvetemült szak(gaz)emberek ülnek a MOK vezetőségében.
WLaci
2023. március 02. 11:41
Hígmagyar fos, majd akkor szólhatsz bele az orvosok dolgába, ha neked is lesz egy szakmád. Tudod, ahol valamihez érteni kell, a pofázáson kívül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!