Amikor olvasom, hogy az USA felajánlja Grúziának az EU-tagságot...

2023. március 11. 20:55

Cserébe csak jól kell viselkednie a civilekkel és befejeznie a csencselést az oroszokkal.

2023. március 11. 20:55
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Amikor olvasom, hogy az USA felajánlja Grúziának az EU-tagságot, cserébe csak jól kell viselkednie a civilekkel és befejeznie a csencselést az oroszokkal, akkor nem vagyok biztos benne, hogy csupán Orbán miatt nem tud az EU egy erős, meghatározó birodalomként fellépni geopolitikai ügyekben.”

Nyitókép: Vano SHLAMOV / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2023. március 15. 17:49
Az USA felajánlja Grúziának, majd Ukrajnának az EU- tagságot, később a NATO tagságot. Persze az EU-nak ehhez semmi köze nincs, hiszen a parlamentje a kapott ajánlásokat végre szokta hajtani, és elvárja a résztvevőitől is, hogy az Ő ajánlásait is végrehajtsák.
MIPIUSZ
2023. március 13. 21:25
Biden USA tagság helyett EU tagságot mondott. Megint összekeverte a dolgokat, mint Irakot Ukrajnával anno...neki mindkettő egyforma, végülis mindegy mit mond, senki sem veszi komolyan...
okorcsorda42
2023. március 12. 18:02
Ursula kicserélte a hugyos szaros pelenkát Bide hugyos Józsi szaros seggén , majd megkapta az utasítást amit szó nélkül végre hajt az Eu- ban . Európa Amerika gyarmata .
Rocktoberi
2023. március 12. 17:29
Már a látszatra se adnak. Beléptünk a nagy, fényes Európai Unióba és a szemünk láttára válik egy trágyadombbá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!