A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Elfelejtettem kommentálni Greta Thunberg teológiai doktorrá avatását

2023. március 22. 17:00

Az helyzet, hogy ez az elismerés már régóta járt neki.

2023. március 22. 17:00
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Elfelejtettem kommentálni Greta Thunberg teológiai doktorrá avatását. Az helyzet, hogy ez az elismerés már régóta járt neki, hiszen a Klíma közvetlenül szólt hozzá egy égő széndioxid formájában, ami után lehozta nekünk a hegyről az Üzenetet, csak mi nem figyeltünk oda rá, ő meg dühében kettétörte az Üzenetet, ami azóta (a hírek szerint) Etiópiában kallódik egy Ládában, ami a világ civilizált, semleges karbonlábú lakossága és a Klíma közt köttetett szent és megtörhetetlen Szövetséget szimbolizálja. Nekem legalábbis így mesélték.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr Bubo
2023. március 23. 09:04
Szent Gréta nehogy úgy járjon, mint Jeanne d'Arc...
Palatin
2023. március 22. 21:55
Naja,... Svédországban minden és annak ellenkezöje is lehetséges. A "békés" és nagyon "fejlett" Svédország Hitler büntársa volt. A háboru technikai alapja a svéd acél volt, abból készültek a tankok és minden egyéb nehézfegyver. A nyugat történelem-magyarázatára az jellemzö, hogy mindig kiválaszt egy bünbakot, - pl. Hitlert, aki természetesen egy gazember volt -, akinek a teljes balhét el kell vinnie, de a segítöi, büntársai pedig fel lesznek mentve, kivéve, ha azok keletieurópaiak voltak, mert akkor ök még szörnyübbek voltak, mint maga a föbünös. Igy aztán nem kell bajlódni az igazság kibogozásával, egyszerüen ki kell jelenteni, hogy "Az egész nyugat tisztességes emberekböl áll, csak hát ez a cudar Hitler, - mint egyszeri, egyedi jelenség -, csúnyán bele köpött a tisztességbe. De nem baj, mi már mindent rendbe hoztunk azóta, újra mi vagyunk az emberiesség erkölcsi csúcsán, példaként szolgálunk az egész világ számára." Persze az oroszokról nem így beszélnek, ott más mércét használnak. Szerintük az oroszok mind olyanok, mint Sztálin. A nyugat lehet akármilyen gazdag (hogy hogyan gazdagodott meg, az egy másik gusztustalan történet), emberiesség és erkölcs dolgában egy szörnyeteg volt, van és lesz. 500 éven át brutális gyarmatosítókként, rabszolgatartókként végigrabolták az egész világot, amit ök szégyenlös büszkeséggel aminek a kezdetét ök eufemisztikus kifejezéssel a "Földrajzi felfedezések korának" neveznek.
DonCiccio
2023. március 22. 21:16
Éjjen doktor Geréta doktor !
jánosbácsi
2023. március 22. 20:22
Csótány Kossuth-díja rendben van? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról