Donáth Anna a legnépszerűbb ellenzéki politikus

2023. február 03. 10:51

Addig harcoltak Brüsszellel, hogy most a pénzéért könyörögnek.

2023. február 03. 10:51
null
Momentum Mozgalom
MTI-OS

„Donáth Anna a legnépszerűbb ellenzéki politikus, derült ki a 21 Kutatóközpont Telexen publikált felméréséből. A felmérésből kiderül, hogy a Momentum EP-képviselőjének elfogadottsága a teljes lakosság körében a legmagasabb ellenzéki oldalon, 5 százalékkal előzi meg a főpolgármestert és 10 százalékkal Dobrev Klárát.

Az is kiolvasható a kutatásból, hogy az ellenzéki szavazók több mint háromnegyede látná szívesen Donáth Annát fontos politikai szerepben – 7, valamint 17 százalékkal többen, mint az utána következő politikusokat. Az elmúlt tizenkét évben kiszolgáltatták az országot, tévútra vezettek minket. Nincs elég tanár, de béremelés helyett kirúgják azokat, akik ki mernek állni az igazukért. Kudarc a keleti nyitás, a hintapolitikával két szék között a pad alá esett Magyarország.

Addig harcoltak Brüsszellel, hogy most a pénzéért könyörögnek. A kormány megoldásai csak súlyosbítják a válságot, így valakinek foglalkoznia kell az ország jelene és jövője előtt álló problémákkal. A Momentum és Donáth Anna ezen a hétvégén tartja évértékelőjét, amelyet online a Momentum Facebook-oldalán követhetnek.”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sober
2023. február 03. 18:20
valaki elárulná, hogy ez a gimnazista miért érdemelteki a legnépszerűbb ellenzéki polikus (??) címet? nem mintha a többi népszerűbb lenne! de tényleg! mit mondott amire oda kell(ene) figyelni??!! semmi nem ütötte meg a fülemet a művésznőtől! ha csak az nem hatott meg, hogy szül egy gyermeket! és ez egy lipsitől manapság óriási teljesítmény! 1.) mert szeretkezik, ahelyett, hogy agitprop gyűlésekre járna, 2.) vélhetően egy olyan lipsi kandurral, aki még nem köttette el a tökeit, 3.) hajlandó megszülni a gyermeket azt ő még nem tudja, hogy ezzel komoly bajba kerülhet, mert nemzetközi lipsi kondresszus kijelentette, hogy túl nagy a gyerek lábnyom és szülni nem ajánlott! na ezzel ki sis írta magát ez a liba az igazi haladók közül! IDIÓTÁK!!!
asiati
2023. február 03. 17:31
Hát már csak te hiányoztál cica.
csulak
2023. február 03. 16:41
aszar az csak szar, hiaba nepszeru azokban a korokben !
need-info
2023. február 03. 14:45
Donáth Anna a legnépszerűbb ellenzéki politikus a pokolfajzatok között...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!