Egy tökéletes világban Puzsér Róbert a Mónika-sóban üvöltözne 5000 forintért

2023. február 02. 12:58

Az egész arról jutott eszembe, hogy jó páran kérdezték, miért nem ülök le Puzsér Róberttel vitatkozni.

2023. február 02. 12:58
null
Mező Gábor
Mező Gábor
Facebook

„Egy tökéletes világban Puzsér Róbert a Mónika-sóban üvöltözne 5000 forintért. A valóságban? Egy hordószónok stílusában vitatkozva még a mindig higgadt Schiffer Andrást is kihozta a sodrából. Jó kérdés, hogy utóbbi miért állt szóba vele? Az »Orbán=Putyin-bábja« szöveg ugyanis nem az a szint, ahová érdemes levinni egy diskurzust, ez tényleg a bevodkázott Gyurcsány Ferenc színvonala.

Az egész arról jutott eszembe, hogy jó páran kérdezték, miért nem ülök le Puzsér Róberttel vitatkozni. Ez a beszélgetés nagyjából elárulta, hogy miért nem. Ráadásul [szerencsére] egy ismeretlen senki vagyok a celebvilágot celebként kritizáló Puzsérhoz képest, ezért aztán teljesen érdektelen lenne az egész.

Meg hát, valljuk be, én egy eléggé érzelmes ember vagyok, szóval nem tudom, meddig tudnám elviselni, hogy egy demagóg minden szavamba belevág, üvöltözik velem és elmond mindenfélének.

Azt viszont köszönöm Schiffernek, hogy felhozta Borvendég Zsuzsanna és az én kutatásaimat, bár mindketten tudjuk, hogy Puzsér sok mindent szeret, de alaposan tájékozódni, rendesen felkészülni, nos, az nem az erőssége. Szóval neki annyi maradt meg a kutatásomból, hogy a NER parancsára többes számban lejárattam Popper Pétert, aki neki a legnagyobb kommunista szentje vagyon.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2023. február 03. 12:08
Minden országban van nagyszáju, harsogó politikus. Puzsér önmagában jelenség, idegesitő, szellemes, gyűlölködő és intelligens..nem százas az is biztos, de ez bizonyos körülmények között kifejezetten eredeti, érdekes, figyelemre méltó..Semmi baj..az ellenzékbe belefér egy ilyen szereplő is. Ha nem megy meggyőzéssel egy politikai irányzat..talán megy hangerővel.. :) Itt csak az a baj, hogy Puzsér olyat tett, amit egy régi, megbizható baráttal az ember nem tesz..megtámadta mondvacsinált ürüggyel, pillanatnyi kétes elismerését. Ez árulás. Ez a probléma..Nem tett vele jót saját magának elsősorban, de az ellenzéknek sem..
tartarossz.blog
2023. február 03. 00:48
Hamvas Béláról egy dolog azonban világosan kiderült, hogy meghagyta, mintegy végakaratául, hogy ne nevezzenek el róla semmiféle intézményt, a Fidesz-KDNP holdudvara ezzel szemben létrehozta a Hamvas Intézetet. "Mező Gábor, a Hamvas Intézet munkatársa" Én mint a régi Kádár-rendszer örök híve és a Magyar Népköztársaságra katonai esküt tett határőr kiskatonája érdekes módon Hamvas Béla inspirációmat sosem az aktuálpolitikai gyűlölethordák és politikai oldalak törésvonalai mentén annak gyűlöletszisztémájnak fenntartásának okából és alantas szintjén realizáltam, ilyen szempontból sokkal méltóbb írásaim születtek, inspiráció gyanánt Hamvassal kapcsolatban - ennek másik alapoka, hogy én személyesen jártam Kemény Katalinnál Hamvas Béla özvegyénél, ezt egy ismerősömnek köszönhetem, aki rávett erre a hálátlan porlock-i ember szerepre (* Colridge Kubla kán című versének közepe elveszett. Mivel Porlcokból érkező idegen kopogtattott nála - aki költő az tudja, hogy van egy bizonyos fölsőbb cenzúra, egy költőnek nem annyira misztikum ez, mint egy átlagembernek, hanem a hétköznapi valóság és a transzcendens egy fura elegye.) A tanulmány első része, ami elég rövid - fogvatatásom időszaka alatt íródott - ezért különösen büszke vagyok rá - a második részére pedig azért, mert amint az utolsó karaktert leütöttem a poszt megszerkesztésben, Italiaban megmozdult a föld. https://tartarossz.blogspot.com/2015/06/tradicionalis-hamvas-bela-tanulmanyok-i.html https://tartarossz.blogspot.com/2016/08/tradicionalis-hamvas-bela-tanulmanyok.html
blondibarbi
2023. február 03. 00:39
Puzsér...? Egy ótvar celeb, aki a tisztánlátó, mindenben (is!) kompetens értelmiségi szerepét játssza, jó nagy hangerővel. Röviden: egy nagypofájú tahó.
ozdiszatir
2023. február 02. 23:27
Egy tökéletes világban ti nem léteznétek fidesszopó geciládák
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!