Sebestyén Balázs többször elmondta a rádióban, hogy nem transzfób

2023. február 03. 13:26

...miközben olyan transzfób szöveget nyomott le, amit hallva a komplett Fidesz-KDNP állva tapsolna.

2023. február 03. 13:26
null
Mészáros Juli
444.hu

„Az egykori finn férfi korcsolyázó, Markku-Pekka Antikainen 43 évesen döntött úgy, hogy nőként folytatja az életét Minna-Maaria Antikainen néven, a Daily Mail beszámolója szerint pedig lehetőséget kapott a Finn Műkorcsolyázó Szövetségtől, hogy a műkorcsolya Európa-bajnokság nyitó ünnepségén felléphessen a sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás jegyében. Fellépésével végül azért került be a hírekbe, mert elesett, és nehezen tudott felállni a jégről.

Na ezt a videót találta meg Sebestyén Balázs, aki aztán hosszan ecsetelte véleményét a transzneműségről, transzfóbiáról, ideológiákról, arról, hogy kinek mikor milyen helyzetben mit szabad és nem szabad csinálnia, miközben rettenetesen sokszor elmondta, hogy ő egyébként nem transzfób, ezt azonban az adás alatt az esetek nagy részében mindig követte egy »de«.

Sebestyén Balázs Minna-Maaria Antikainent azzal mutatta be, hogy »43 évesen döntött úgy, hogy elég a kukiból, jöjjön a nuni«, amit azzal folytatott, hogy »azt gondolom, még ezzel sincs semmi baj, legyen így«, miközben Rákóczi Ferenc már a háttérben nevetett, a nevetés pedig csak tovább fokozódott, amikor Sebestyén azzal folytatta, hogy Minna-Maaria Antikainen »ötvenévesen elkötelezte magát a műkorcsolya mellett, és szerette volna eljátszani az ő kedvenc szerepét, a jéghercegnőt«.” 

„Ez a reggel kezd nagyon sok lenni" - Sebestyén Balázsék is megnézték a transznemű finn jégkorcsolyázó videóját

Sebestyén Balázsék reggeli műsorába is bekerült az a lapunk által hétfőn megírt cikk, amely Minna-Maaria Antikainenről szól. Az 59 éves transznemű finn nő ( eredetileg férfi) azzal került be a hírekbe, hogy a műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén lépett fel, és csúszott el, nem kis derültséget kiváltva.

Nyitókép: Képernyőfotó.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Újjáélesztett Dodó
2023. február 04. 17:43
Lényegtelen. Egy döglött bolygón nem lehet majd korcsolyázni se.
ultimax
2023. február 04. 11:45
Köztudott, hogy Balázs ellenzéki. Tehát az egészséges transzfóbia nem "fideszes hülyeség", amitől állva kellene tapsolniuk, minden normális ember így gondolkozik. Oszt akkor mi is van? A koris faszit pedig nem azért engedték föl a jégre, mert tudott volna korizni, hanem csak azért mert buzi. Akkor miért nem engedtek föl egy traktort is, vagy egy vakondot? - kb. ennyit ők is tudnának. A következőkben vezérigazgató, vagy államelnök is lehessen valaki, csak mert buzi! - az elfogadás jegyében brühühű..
Ludmilla Kropotkin
2023. február 04. 11:20
A korcsolyás az a Julika annya?
Ludmilla Kropotkin
2023. február 04. 11:17
Próbáljuk megérteni,hogy aki meghülyült az nem tud róla. Így járt Julcsi is. Előkapta a libatollat és papírra vetette gondolatait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!