Nem volt náci, csak kedvelte az északi mitológiát, meg az ázsiai napszimbólumokat

2023. február 06. 17:06

Most mit vagytok úgy oda? Szlává Jukrajínyi!

2023. február 06. 17:06
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„És? Nem volt náci, csak kedvelte az északi mitológiát, meg az ázsiai napszimbólumokat, most mit vagytok úgy oda? Az Adidazov is mehet, kéne egy stilizált, új nyilaskereszt, ami teljesen haladó nyugat/NATO-konform.

Szlává Jukrajínyi!”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2023. február 08. 13:37
Gábor! A nagyapád vérnyilas volt, Te írtad. A kommunista nagyszülőkkel együütt jár, hogy a unokája és a családja is véresszájú kommunista. Te hogy állsz ezzel?
Alcofrybas
2023. február 07. 15:04
A szvasztika elidegeníthetetlenül része Európa kulturális örökségének és a keresztény hagyományoknak, akár a Biblia. Mondok egy példát: kafarnaumi zsinagóga. A kulturális világörökség része, Jézus is tanított itt, prédikált erre, apostol tanítványai közül többen is környékbeliek, szóval ez egy legendás, misztikus, mitikus, szent hely, a Szentföld. Na és miféle jelképeket találunk a zsinagógán? Vagy akár Jeruzsálemben, a Templomhegyen a Második Templom idejéből? IGEN. A helyzet az, hogy a zsidók a babiloni fogság idején átvették ezt a szimbólumot, és onnantól elkezdték úton-útfélen, lépten-nyomon használni, mint szent jelképet. Aztán amikor a zsidók visszatértek Jeruzsálembe, hozták magukkal a népszerű dekorációs motívumot, és persze mozaikok és épületek díszítésére használták fel, a szerencse és bőség jelképeként. Szóval ez egy ősi zsidó, szerencsehozó amulett. Mint Jumurdzsák talizmánja. Nyilvánvalóan működik. Például amint újra feltűnt az Európai kultúrában, a nyugati történelemben, azaz újra elkezdték lépten-nyomon használni – üdvözlőlapokon, képeslapokon, Coca-Colás üvegen stb. –, a zsidóknak rögtön lett saját állama, pedig azt majd' 2000 évig nélkülözni voltak kénytelenek.
vip era
2023. február 07. 08:46
Magyarországon heller Ági néni és elvtársai döntötték,döntik el,ki a nyilas,náci. Monopol joguk a sok átélt szenvedésük miatt.
Lajoss
2023. február 07. 07:48
Gabi,jól nyomod az orosz propagandát,tükörbe meg minek nézni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!