Mi a bajuk a globalistáknak a nemzettudattal?!

2023. február 27. 19:21

Talán csak nem az hogy a saját érdekét felismerő nemzet sosem fogja ezt az önérdekét globális pénzügyi érdekeben feláldozni?

2023. február 27. 19:21
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Mi a bajuk a globalistáknak a nemzettudattal?!

A nacionalizmus arról szól, hogy a nyelvben, történelemben és szokásokban osztozók döntenek a saját sorsukról! Nacionalizmus nélkül nincs önálló nemzet, de még a liberalizmus sem fejlődhetett volna ki!

Ahhoz pedig ragaszkodnánk, hogy a hazát/ házat mi »egy vérből valók« lakjuk a nekünk tetsző módon, a saját szokásaik szerint - azt hiszem, ez egy több mint ezer éves nemzettől nem nem nagy elvárás a világ felé!

Szóval, mi a baj a nemzettudattal?!

Talán csak nem az hogy a saját érdekét felismerő nemzet sosem fogja ezt az önérdekét globális pénzügyi, gazdasági és az ebből fakadó politikai hatalmak, birodalmak vagy más országok érdekében feláldozni?!”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. február 28. 17:15
tokeletes megfogalmazas !
Hazafi888
2023. február 27. 23:30
A világkormány létrehozásához ki kell irtani az emberekből a nemzettudatot és le kell rombolni az Isten, Haza, Család hármasát. Ezen ügyködik buzgón a hálózat. Ezért kellenek a degenerált ideológiák (gender ökörség), a népek keveredésének biztosítása (bevándoroltatás), az aberrációk elfogadtatása (homoszexualitás, pedofília, stb.), határok nélküliség.
Nerségi báró Echenboeg
2023. február 27. 21:05
A neoliberáli orbán csinálja ügyesen. Teljesen rátelepedett a nemzettudatra. És fals csoportképzéssel teljesen eltérítette.
dezilluzionista
2023. február 27. 19:44
nacionalizmus=társadalmikonstrukció=azemberiségegységénekmegosztása
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!