Donáth Anna mindig csak a többi momentumos társaságában tűnik okosnak

2023. február 04. 21:37

Amint elhagyja a safe place-t, egy közönséges tájékozatlan, túlságosan modoros és irritálóan pátoszos muciológussá válik.

2023. február 04. 21:37
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Még nem néztem meg a Donáth-beszédet, mert gyűjtöm hozzá a türelmet meg az energiát, de feltűnt, hogy mekkora hozsanna fogadta. Olyanokat írnak egyesek, hogy Donáth Anna élete legjobb beszédét tartotta. Ezzel kapcsolatban az a (spoilermentes) kérdésem, hogy ez mit jelent? Valami olyasmit, mintha én azt mondanám, hogy idén futottam a legjobb maratonomat, alig 4 nap alatt végeztem a távval? Vagy olyasmit, mint hogy a most pénteki Hajóágyúban sziporkáztam a legjobban? (Mert ugye abban mindig, linket be is teszem kommentben.)

Szóval önmagához képest volt jó, vagy objektíve is? Mert eddig az a tapasztalatom, hogy Donáth Anna mindig csak a többi momentumos társaságában tűnik okosnak, de amint elhagyja a safe place-t, egy közönséges tájékozatlan, túlságosan modoros és irritálóan pátoszos muciológussá válik.”

***

***

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soosandras
2023. február 06. 06:57
Szerintem Gyurmai Zita sportosabb.
csulak
2023. február 05. 14:20
donathkacsa
cutcopy
2023. február 05. 12:43
"csak a többi momentumos társaságában tűnik okosnak" Fletó is csak saját dékás kongresszusán erős és legyőzhetetlen.. )
BLaci
2023. február 05. 12:20
Nincs új a nap alatt. SZDSZ remake, csak ez a társulat nem kizárólag az amcsi nagykövetségre bejáratos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!