Ukrajnának és Zelenszkij elnök úrnak tudnia kell, hogy Orbán nem azonos Magyarországgal

2023. február 09. 15:23

Magyarország emlékezetében élénken él mind 1849, mind 1956.

2023. február 09. 15:23
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Ma Zelenszkij ukrán elnök volt a parlament vendége. Ukrajnának és Zelenszkij elnök úrnak tudnia kell, hogy Orbán nem azonos Magyarországgal. Magyarország emlékezetében élénken él mind 1849, mind 1956. A magyarok tisztában vannak azzal, hogy a hódító addig igázza le szomszédait, amíg erővel meg nem állítják. Ezért a magyaroknak elemi érdekük, hogy Ukrajna leigázása kudarccal végződjék és Oroszországnak eszébe se jusson újabb agresszióval próbálkozni.”

Nyitókép: KENZO TRIBOUILLARD / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lolek
2023. február 13. 11:23
Szegény Dobrev, nem tudja, hogy a DK és a teljes árnyékkorrmánya nem hogy nem Magyarország, de még fél magyarország sem.
Agnieszka
2023. február 11. 10:39
Végigolvastam, a "sötétlelkű albán némber" tetszett legjobban. Ijesztő, h. a választók akaratából ilyen magasra lehet jutni. Mintha valahol elvégezte volna a demagógia magasiskoláját. A választókhoz szól, de abban a tévhitben, h. a családja 56-os és 2006-os szerepe felejthető, a férje kormányzati "eredményeivel" együtt. Szemrebbenés nélkül, az ált. iskola alsó tagozatos hangján, úgy hazudik, mintha könyvből olvasná, kihasználva a szegény emberek nyomorát, tudatlanságát, tájékozatlanságát. Semmit sem érők az ígéretei, lehetetlen a megvalósításuk, és van egy nem is mindig a Sors keze miatt szegény réteg, amelyik képes benne látni a jövőt. Szerencsére, nincsenek sokan. Ők a mélysötét emberei, családilag. Sajnálom a két házasságból öt gyereket.
krampus
2023. február 11. 04:18
Ez a dobrev nevu faszi nem fel, hogy egy villanyoszlopon vegzi? nyomorult idegenszivu senkihazi. megertem a ferjet, Ferit, hogy alkoholista lett. remelem egy nap fejen is lovi magat, de csak azutan, hogy lelotte dobrevet!
ZZoltan
2023. február 11. 03:03
ácsi! Miért nem ír a mandiner SEM a tegnap DÉLBEN történt terrorcsselekményről???? FÉLHOLTRA VERIK BUDAPEST UTCÁIN A MAGYAROKAT A NÉMET ANTIFÁK!!!!! Miért qssol a jobboldali média is!!! Cselekedni kell, határzár, anarchisták letartóztatása. És ebből giga botrányt csinálni! Miért kussoltok?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!