Lehetetlen, hogy Varga Judit és Orbán nem tudtak róla

2023. február 20. 21:24

Nincs tudomásom arról, hogy engem Pegazussal vagy más kémszoftverrel megfigyeltek volna, bár illúzióim sincsenek.

2023. február 20. 21:24
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Pegasus-ügy: Lehetetlen, hogy Varga Judit és Orbán nem tudtak róla. Tudom, hogy az emberek kevésbé érzékenyek arra, ha újságírókkal vagy politikusokkal történnek elfogadhatatlan dolgok. Én is egyetértek azzal, hogy főleg a politikusoknak egy átlagembernél sokkal többet el kell tűrniük.

Az viszont nem tartozik ebbe a kategóriába, hogy titkosszolgálati eszközökkel megfigyeljék emberek magánéletét. Mindenkinek vannak olyan dolgok az életében, amit nem szeretne megosztani a nyilvánossággal: a magánéletünk, a nem-politikus családtagjaink (és ha vannak: gyerekeink), az egészségi állapotunk ilyen. Ha a kormány minden ok nélkül lehallgatja egy kémszoftverrel ellenzéki – és egyébként nemcsak ellenzéki, hiszen például a korábbi köztársasági elnök Áder János testőreit is megfigyelték – politikusok vagy üzletemberek telefonjait, ha figyeli az internetezésünket, pontosan erről kap információt. Amivel ezek az emberek zsarolhatóvá válnak.

Nincs tudomásom arról, hogy engem Pegazussal vagy más kémszoftverrel megfigyeltek volna, bár illúzióim sincsenek. Ez a poszt nem rólam szól, hanem mindenkiről, aki részt vesz a tág értelemben vett közéletben, a politikai vagy üzleti életben. A Pegasus-ügyben olyan emberek váltak lehallgatás áldozataivá, akik – szemben mondjuk a lehallgatásokat engedélyező fideszes Völner Pállal, akinek a korrupciós pere épp múlt héten kezdődött a Fővárosi Törvényszéken – soha nem követtek el semmilyen törvénytelenséget.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. február 22. 12:26
Cseh Katalin demagógiája. A demagóg a tények hamis színben való feltüntetésével, az emberek érzelmeinek, indulatainak felkeltésével, hízelgéssel, túlzásokkal és szándékos elhallgatásokkal, össze nem hasonlítható dolgok összehasonlításával, hamis oksági kapcsolatokkal, tetszetős részigazságokkal, hazugságokkal mások véleményét manipuláló ember.
tapir32
2023. február 22. 12:23
A háború és a szankció pártiak Putyin szövetségesei! A szankciók és a háború konzerválják a Putyin rezsimet és konfliktusos viszonyát Ukrajnával, Európával és az USA-val. Minden résztvevőnek nagy üzlet a háború. A háború pártiak mind nagyot kaszálnak a háborúból Zelenszkijt is beleértve. Mások halálán, megnyomorodásán gazdagodnak. A dollárbaloldal azért támogatja a háborút mert, azt hiszik, hogy ha az USA és jópár EU ország nagyot kaszál az ukrán és az orosz emberek halálán akkor, nekik is leesik valamennyi. A világ etikus fele békét akar nem háborút. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? A probléma mindig ugyan az. Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Én mindig az életet választom. A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem. Tűzszünet és béke!
tapir32
2023. február 22. 12:22
A DK-nak nincs köze a demokráciához és a jogállamhoz. Az elnevezés megtévesztő. Megpróbálták diszkreditálni a demokrácia egyik legnagyobb vívmányát a népszavazást, a nép akaratának közvetlen kinyilvánítását. Demokrata sohasem teheti meg, hogy külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben (dollárbaloldal). A jogkövető soha sem akar 2/3-os törvényeket 50% + 1 alapon módosítani. A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni. Demokráciát csak demokratikus úton lehet építeni! A gyurcsányi út a diktatúra és a fasizmus útja. Nagy utat tett meg az ország a Kádár korszak erkölcsi mélységeitől, az állami szintre emelt gyűlölködéstől és korrupciótól a demokráciáig és a jogállamig. Ezt az utat, a felemelkedés útját olyan retrográd erők ellenében kellett megtennie az országnak, mint a Horn Gyula, majd a Gyurcsány Ferenc vezette MSzP és mostanság a DK. A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni. Horn és Gyurcsány az ország szégyenei.
miazhogynagyonis
2023. február 22. 10:25
De szép vagy!!! Jól van, csak vicceltem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!