Cseh Katalin figyelmébe

2023. február 26. 21:20

Csehül állhat Cseh Katalin szellemi szénája, ha egyetlen öröme és vágya abban merül ki, hogy ő lehessen az, aki a leggyalázatosabbat mondja hazánk miniszterelnökéről.

2023. február 26. 21:20
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Cseh Katalin figyelmébe

Csehül állhat Cseh Katalin szellemi szénája, ha egyetlen öröme és vágya abban merül ki, hogy ő lehessen az, aki a leggyalázatosabbat mondja hazánk miniszterelnökéről. Minapi remeke így hangzik:

»…egy nyugatgyűlölő szörnyet duzzasztottunk fel, amely a saját függőségünket használja ellenünk, hogy elfojtsa az agresszióra adott határozott válaszokat. És sajnos vannak azok, akik nem csak rövidlátók voltak, de belülről trójai falóként még aktívan bomlasztják is az európai egységet az Kreml érdekei mentén: a magyar miniszterelnök, a külügyminiszter, a kormány és kormánypártok.«

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

Cseh Katalin egy magyargyűlölő, tüzes torkú Khimaira szörny, aki legszívesebben hamuvá változtatna mindent maga körül. Legfőbb kiszemeltjének neve »O-val« kezdődik és »rbánnal végződik.« Trójai falóként Cseh társaival bomlasztja a magyar egységet a Nyugat érdekei mentén: Igen Ő, azaz Cseh Katalin, a többi momentumos önjelölt államférfi és államnő és az ellenzéki reszelék egyéb halmazai.

Azt gondolom, hogy reflexióm után kijelenthető, hogy kényszerűen ugyan, de kvittek vagyunk!”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. február 27. 14:54
Zsolti,mehetsz a pénztárba.
bandee1
2023. február 27. 14:18
CSEKK KATALIN EGY UJJAZÁST AZÉRT MEGÉRNE. :D
Ólat a trolloknak
2023. február 27. 10:09
Szellemi széna? Majd a Rebeka ellapátolja!
RasPutin
2023. február 27. 09:47
Cseh Katalin egy magyargyűlölő, tüzes torkú Khimaira szörny, aki legszívesebben hamuvá változtatna mindent maga körül. Ballib újságíró mikor használt ilyen szavakat bármelyik fideszes politikusra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!