Tűzszünet és béketárgyalások kellenek

2023. február 23. 20:48

Minél korábban, annál jobb.

2023. február 23. 20:48
null
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Twitter

„Oroszország nem győzhet, mert Ukrajna mögött felsorakozott az egész nyugati világ. Oroszország pedig atomhatalom, és egy atomhatalmat nem lehet sarokba szorítani, mert atomháborút robbanthat ki.

Ezért tűzszünet és béketárgyalások kellenek. Minél korábban, annál jobb.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

***

 

 ***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. február 24. 16:02
Tűrhetetlen, hogy az ukránok tárgyalgatás helyett meg merészelik védeni a hazájukat!
..--..
2023. február 24. 12:44
-zsoltkom- egy atomhatalmat nem lehet sarokba szorítani, mert atomháborút robbanthat ki." Az atomháború az egy irodalmi leírás... valójában pár gombot nyomnak meg és vége mindennek. "Simán" sarokba lehet szorítani Oroszországot. Putyinnak Nagy Szovjetunió álma van... őt magát meg egy erős uralkodónak akarja meghagyni az oroszok emlékezetében. Még csak az sem fog megtörténni, hogy az oroszok lövik ki elsőre az atomtöltetet... ha már. Olyan egyszerre fog kipusztulni az emberiség, ahogy szimmetria nem volt még sosem. Meg aztán elpárologna Lenin az üvegkoporsóval egyetemben... meg a drága magánbirtoka. Ezt nem hagyhatja Putyin. Sántikáló, bekakálós öreg korában szeretné békés pecázással eltölteni az idejét... nem atomozna Putyin egészen bizonyos. Meg aztán a nemzettársai közül előbb lőné fejbe valaki, mint megnyomná Putyin a gombot. Ukrajna pedig győzhet, ilyen hátországgal legalább olyan áldozatvállalással, mint Don-kanyarnál a magyar katonák, ahogy nem fordultak vissza.
mokány
2023. február 24. 11:48
Nicht beszarren .
Lajoss
2023. február 24. 11:17
Beszélj a moszkvai tartótiszteddel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!