Az eltűnt ellenzék nyomában

2023. február 06. 06:05

A politikai váltógazdálkodást a jelenlegi körülmények között nem lehet és nem szabad működtetni Magyarországon.

2023. február 06. 06:05
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„És itt térhetünk vissza a nagy kérdésre: jó-e ez a helyzet nekünk, nemzetieknek, konzervatívoknak és keresztényeknek?

Nyilván elsőre, gondolkodás nélkül rávághatjuk: igen, nagyszerű! Mi több, kiváló! Húsz-harminc évre garantált a hatalmunk, győzelmünk az országos választásokon, hiszen azt a magyar közvélemény pontosan felismerte, hogy ennek az »ellenzéknek« a kezébe nemhogy egy ország, de még egy falu vezetését sem szabad odaadni. (Tisztelet a néhány kivételnek.) Még akkor sem, ha a mi politikai közösségünk is lát időnként hibákat, tévedéseket a jelenlegi kormány munkájában – ami teljesen természetes, hiszen nem találtak még ki soha, sehol tökéletes kormányzatot –, de ezek a hibák és tévedések a legkevésbé sem adnak alapot a kormányváltásra, mert annál nagyobb felelőtlenséget nem követhetne el a magyar választópolgár, hogy egy nem magyar, hanem nemzetközi beágyazottságú baloldali ellenzék kezébe adja át a vezetés jogát. (Végső pont volt ebben a vonatkozásban Márki-Zay néhány elképesztő megnyilvánulása a tavalyi kampány vége felé, amikor már kirobbant a háború, s ő a magyar fiatalok vérét kínálta volna fel az ukránok oldalán harcolva…)

Tehát a politikai váltógazdálkodást a jelenlegi körülmények között nem lehet és nem szabad működtetni Magyarországon, mert az a nemzeti érdekek elárulása volna.”

Nyitókép: Facebook

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 07. 15:48
nem az ellenzék tűnt el, mert az nyert Jászberényben és Budapesten is, nem csak a főpolgármesteri hivatalban és a közgyűlésben, hanem a kerületekben is, 1 kivétellel + az ogy választásokon. Nem kicsit, nagyon. A becsület tűnt el a politikából és első sorban a vétótlan geci köpcös gazdádból .és a sameszaiból.
Lajoss
2023. február 06. 16:19
Tomi a magyar pártállam nagy haszonélvezője,mit is mondana?!
Pierre
2023. február 06. 14:11
nem kinalta fel MZ senki veret. Az ostoba kampanyhazugsagaitokat jobb lenne szegyellnetek, meg jobb lenne birosag elott allnotok miatta. De te meg mindig tovabb tolod. Az egypartrendszert koveteled, a 89 elotti rendszert. Nincs ezen mit szepiteni, annyira nyilvanvalo.
Zokni
2023. február 06. 11:44
,,..Jó-e ez a helyzet nekünk, nemzetieknek, konzervatívoknak és keresztényeknek?” Hát itt a kérdésben a válasz: nem jó, mert itt vkik nevében Ön kisajátítja a nemzetet, a konzervatív értékeket és a kereszténységet maguknak. De kik is Önök? Azt elfelejtette megemlíteni. Pedig e kérdésre is ott a válasz: hát a tisztességtelenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!