Márki-Zay Péter: Nincsenek olyan viszonyok, hogy le lehessen győzni Orbán Viktort! (VIDEÓ)

2023. február 05. 22:18

Hódmezővásárhely polgármestere szerint „hazugság, hogy egy árnyékkormány le tudja győzni a miniszterelnököt.”

2023. február 05. 22:18
null

Február 5-én, vasárnap este újabb résszel jelentkezett Márki-Zay Péter műsora, az MZP Őszintén. A mostani valamivel több mint 20 perces adásban a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője többek között arra is igyekezett választ adni, hogy

Erre Hódmezővásárhely polgármestere azt mondta, hogy „akik nem akarnak változást, azt a hazugságot terjesztik, hogy négy év múlva, egy jobb jelölttel, egy jobb programmal majd megpróbljuk, és majd Dobrev Klára le tudja győzni Orbán Viktort. Akkor, amikor most valaki azt hazudja Önöknek, hogy egy egypárti árnyékkormány a feltételek megváltoztatása nélkül le tudja győzni Orbán Viktort, az hazudik”  – jelentette ki Márki-Zay.

Majd hozzátette, hogy

„Nincs demokrácia!”

„Nincs demokrácia, nincsen olyan választási rendszer, nincsenek olyan médiaviszonyok, hogy le lehessen győzni Orbán Viktort választáson” – húzta alá az MMM vezetője.

„Ezen kell dolgoznia mindenkinek. (...)

 – szögezte le Márki-Zay Péter.

A teljes adást alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. február 06. 13:26
Valóban nincsenek. A nép kábé egy a Fidesz-el, legalábbis egy állásponton van a Kormány legfőbb politikájával. Ti itt még Sorossal, Langleyvel és Mr. Pressmannal sem tudtok rést ütni, akarom mondani pártot ütni. Engedjétek el! Nem lesz újabb taxisblokád vagy kazah anarchia!
CirmoS
2023. február 06. 11:50
A választások előtt még arról pofáztatok, hogy győzni fogtok! Akár 2/3-al!!! Akkor??..... Mit nem értesz agyalágyult? A magyaroknak nem kell a magyarellenes, hazaáruló, külföldi zsebekben lévő, dollárcseléd fajtátok! Ezen MIT nem lehet érteni? 2010 óta az ellenzék a hazudozáson, uszításon, gyűlöletkeltésen és persze a hazaáruláson kívül SEMMIT nem csinált! SEMMIT! Ezt látják az emberek te idióta! Mit akartok Gyurcsánnyal?? Még mindig?? Mit???? Nincs a világon az a választási rendszer amelyikkel a csürhétek, Gyurcsány, Dobrev, Karigeri, CIAtimi, Jakab, Donáth stb. nyerni tudna! Le lehet győzni a Fideszt, csak nem nektek!!!! Ócska, lejáratódott söpredék vagytok! Ebből pedig nem lesz szavazat! Ennyire egyszerű a történet.
Steppenwolf
2023. február 06. 11:46
Nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.
hátakkor
2023. február 06. 10:41
Le lehet győzni OV-t pl. hazugságokkal 1x 2x, de minek? Nálunk a jókat megtartják, a gyengék meg chatboton keresik a trükkök százait..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!