Gyurcsány erődemonstrációt tartott

2023. február 05. 18:46

A mai beszédének egyetlen célja volt, hogy megmutassa, ő az egyetlen alternatíva a baloldalon.

2023. február 05. 18:46
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Gyurcsány erődemonstrációt tartott.

A mai beszédének egyetlen célja volt, hogy megmutassa ő az egyetlen alternatíva a baloldalon.

Ferenc megüzente a többi balos pártnak, hogy nincs jövőjük nélküle.

Ahogy ismeresem Fletót 2024-re több pártot is fel fog zabálni.

Szomorú, hogy a baloldal 20 év alatt Gyurcsánytól Gyurcsányig jutott.

De legyen ez az ő gondjuk.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. február 06. 18:35
Gyurcsány olyan a politikában, mint egy határ tehénlepény egy budapesti járdán Karácsony föpolgármestersége idején. Nem oda való, de mégis mindenki csak kerülgeti, senki nem akarja eltakarítani, mert undorodnak töle, meg aztán minek vele bajlódni, csunyaság, de elviseljük. Inkább csak úgy körül lépkedik, hogy az már szinte udvarlásnak tünik. Aztán vannak, akik még nem is láttak ilyet, azoknak meg kimondottan tetszik is az "eredetisége" (=bunkósága). A verset, ami Fletóra a legjobban passzolna, azt Juhász Gyula írná meg a legtalálóbban, "Milyen volt böszmesége..." címmel: Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt a fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Palatin
2023. február 06. 18:27
Sokszor megfordult már a fejemben, hogy Gyurcsány valójában csak szórakozni akar ezzel a "politizálgatással". Ö mint komoly politikus nem jön számításba, erre sem szakmailag, sem emberileg, sem morálisan nem alkalmas. Viszont az neki, - mint egy léha, könnyelmü szélhámosnak -, igen is lehet egy óriási móka, hogy Orbánt, - akit nyilván irigyel, mert öhozzá képest Fecó csak egy silány pancsernek érzeheti magát, hiába pózol rendszeresen Mussilini stílusában -, ahol tudja gáncsolja, idegesítse, pofátlanul rágalmazza, hecceljen ellene. De nem szeretne és nem is akar Orbán helyében lenni. Az ország gondját, az óriási felelösséget dehogy akarja ö a nyakába venni. Ugyan már, megvan ö nagyon jól az ellenzéki szerepben, csak pofázni, nagyot mondani, hazudozni, "szerepelni" kell, és ez neki nagyon megy. Mindig lesz annyi balgatag választó, - még a saját, hasonnemüek táborán kívül is -, hogy ö bejusson a parlamentbe, és ott szép nagy gázsiért szórakozzon, kiélje narcisztikus ösztöneit és gond, felelösség nélkül lubickoljon, pancsikoljon a "demokrácia" egyre büdösödö, olcsó gázon melegített medencéjében. Szóval én így látom az ö politikai "nagyságát és jelentöségét".
Palatin
2023. február 06. 18:25
VESD ÖSSZE: Gyurcsány: https://ms-my.facebook.com/deakdanielemez/videos/gyurcs%C3%A1nynak-is-meg%C3%A1rtott-a-meleg-mag%C3%A1b%C3%B3l-kikelve-ordib%C3%A1lt-vas%C3%A1rnap-n%C3%A9h%C3%A1ny-dk-s-/1610294519353844/ Mussolini: https://www.youtube.com/watch?v=VSXketmKyAY Én nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én az évértékelöben Gyurcsány klerikális oldalát is véltem felfedezni. Korábban, ha szónokolt, Mussolinit majmolta, óriási kézmozdulatokkal, - mintha gondolatban Orbánt pofozná -, diadalittas fintorokkal, izgö-mozgó felsötesttel, tábornoki hanglejtéssel, hatásszünetekkel (pedig csak éppen elfelejtette, mit akar mondani), és egyéb Duce-szerü cafrangokkal is "diszítette" a fellépését. Most meg ezek mind hiányoztak. Elöttünk állt egy botcsinálta lelkipásztor-utánzat, aki akár egy üres pápai templomban is megállná a helyét egy Úrnapi prédikáció erejéig. Arcát lágy mosoly hálózta be, szívét pedig az álszentség hínárja. Idönként huncutan az ég felé kacsintva, jóváhagyásra várt az égiektöl. Hogy miért éppen felfelé? Gondolom azért, mert nem tudta, merre felé esik éppen Brüsszel, ahol majd ö egyszer Von der Leyen jobbján szeretne ülni, szarkangyalokkal körülvéve. Néha úgy tett, mintha beszéd közben rózsafüzért morzsolgatna. Ezzel mérte az idöt: egy szemölcs egy perc. Néha apró, átfutó, alig észrevehetö bizonytalanságot véltem észrevenni nála, ami talán abból eredt, hogy a püspöksüveg nélkül nem tudta olyan tökéletességgel beleélni magát a képzelt szerepébe, mint ahogy szerette volna. A többszöri bérmálkozás emlékei is megerösíthették benne ezt a diszkrepanciát. Nem baj Fecó, legközelebb jobban fogsz alakítani, de kevesebb misebort igyál a fellépésed elött.
nyugalom
2023. február 06. 14:11
Hallgat ciatimi, maki, stb, mi lett nehany hónap utan a nagy összefogasból? A penz hova lett? Kaligeli meg kaili?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!