Klárikát ajánlja

2023. február 06. 07:34

Gyurcsánytól még az ellenzéki szavazóknak is hideglelésük van.

2023. február 06. 07:34
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Egy minapi felmérés szerint Magyarország jelenlegi két legelutasítottabb politikusa Gyurcsány Ferenc és hitvese, Dobrev Klára. Az eredmény Gyurcsányt illető részének nincs különösebb hírértéke, Láriferi 2006 óta stabilan vezeti a közutálati rangsort. Klára asszonnyal valamelyest más a helyzet, már csak azért is, mert ő nemrég lépett a politikai porondra, vagyis neki nagyon kellett igyekeznie, hogy leássa magát a kritikán alu­liak közé. Szó se róla, ügyesen hajrázott… Ahogyan a felmérést végző baloldali (!) 21 Kutatóközpont értékeléséből kitetszik, a válaszadók zöme a szemkilövőhegyi házaspár egyikét sem szeretné politikai szerepben látni. (Gyurcsánytól még az ellenzéki szavazóknak is hideglelésük van.)

Az egész attól igazán érdekes, mert eközben pártjuk, a Demokratikus Koalíció megállás nélkül azt jövendöli, hogy Magyarország következő miniszterelnöke Dobrev Klára lesz, ki más? 

A jövendölők egyike, Gréczy Zsolt a minap ekképpen indokolta Klára asszony elkerülhetetlen menny­bemenetelét: »Számomra nem kérdés, hogy Dobrev Klára az egyetlen remény az európai életre! Ő a legalkalmasabb a kormányzásra, ő vezeti az árnyékkormányt, ő a remény a kormányváltásra. És mögötte áll a DK, a legnagyobb ellenzéki párt.«

Míg az ijesztő alternatívát ízlelgetjük, azért azt ne feledjük, ahhoz, hogy Gréczy mameluknak fusson a neve a sajtóban, időről időre mondania kell valami efféle baromságot. (Vagy csinálni valami látványos attrakciót, kézimunka-bemutatót, egyebet…) Hogy Dobrev Klára lenne a jövő záloga? Boldogult Hofi Gézát idézném: »A rosseb, aki kiváltja.«

Nyitókép: Facebook

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aldasban es hitben elve
2023. február 07. 00:57
Azért szoktam le a Mandiner-ről, hogy ennek a magyargyilkos, bolgár cafatnak a pofáját ne kelljen nézni. Majdnem véletlenül tévedtem ide. Ez volt az utolsó. Hogy élve rohadna meg az összes, ehhez a ringyoóhoz hasonló kommunista szajha.
Csak egyszerűen
2023. február 06. 12:49
Mindketten vállalhatatlanok és ezt ők is nagyon jól tudják. Velük nem fog menni. Nem is céljuk, hogy menjen. Legfeljebb, ha kívülről, erőszakkal odaültetik őket. Abból sokkal nagyobb baj lenne, mint eddig bármikor volt.
Doromb13
2023. február 06. 10:54
Megnyugtatlak,nincs hideglelésünk. Az, hogy 17 éve egyfolytában karaktergyilkoltok,még azokban is szánalmat és együttérzést ébreszt,akik korábban esetleg passzív szemlélői voltak az eseményeknek. Nem veszitek észre.de ez a fajta mindentől való elrugaszkodás, mocskolódás kontraproduktív is lehet !! megmutatja a fidesz könyörtelenségét,sakál-szerűségét - amikor a legyőzött fölött is a koncért marakodnak !!
Szittya66
2023. február 06. 10:31
Köszi az ajánlatot, nem élek vele! Az az Európa amit ők kínálnak, az nem érdekel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!