Meddig fog tartani ez a cirkusz?

2023. február 02. 17:00

Ugyanabból a szájból harsog, hogy több elektromos autó kell, amelyik azt kiabálja, hogy nem kell akkumulátor!

2023. február 02. 17:00
null
Velkovics Vilmos
Facebook

„Balos sajtó megint veri a palávert, csinálja a politikát:

»Lehazaárulózták a főispánt az akkumulátor-gyűlésen!«

»Orbánék mindent feltettek egy lapra a debreceni gyárral – ha ezt sikerül megakadályozni, akkor menniük kell«

»Ez egy töréspont, ami kétvállra fekteti Orbánt«

Mégis, mi a baj az üggyel balos szempontból???

Az, hogy ugyanabból a szájból harsog, hogy több elektromos autó kell, amelyik azt kiabálja, hogy nem kell akkumulátor!!!

Az a problémájuk, hogy nem tudják jók és rosszak csatájára felosztani a térfelet!

- Mert kell a munkahely? kell

- Tiszta az üzem? tiszta

- A németek ott kint szeretik? igen

- Üvölt az idős néni a közmeghallgatáson, hogy »itt majd pacsálják a vizet, hozzá meg 50 éve nem vezetik be« – hülyeség? Persze

- Elmegy a BMW ha nem lesz akksi? el

- Ha nem lesz gyár, jobb hely lesz Debrecen? nem, rosszabb!

- Ha elmennek a kínaiak visszaadják a támogatást? Nem

- xenofób a sztori? A közmeghallgatáson üvöltik, hogy ne jöjjenek ide idegenek? – igen, ami balos szemszögből vállalhatatlan…

Akkor pontosan mi is a baj????

De akkor meddig fog tartani ez a cirkusz? ha az Árnyékkormány nem tud hasznot húzni belőle akkor nem sokáig. De még dolgoznak rajta...”

Nyitókép: 

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RoFe
2023. február 03. 09:17
Velkovics Vilmos ivóvízének vizsgálata során találtak-e abban akkumulátorgyártásnál használatos oldószert?
Szabó A. Imre
2023. február 02. 22:25
Velkovics Vilmos! Maguknak teljesen elmentek otthonról? Maga is arra hajt, hogy megkapja a megbízást az Orbán-korszak Pócspetri-cikkének megírására? (És a Jegyzőkönyv számára: 1. Mondhat akárki bármit, ha a Kormánynak a legminimálisabb mértékben is számított volna a helyi lakosok véleménye, aggályai, félelmei, akkor nem fél évvel a szerződés aláírása, a terület értékesítése és az építkezés megkezdése után ad először lehetőséget az embereknek arra, hogy tájékozódhassanak, kérdéseket tehessenek fel az ügyben. 2. Komolyan van, aki az gondolja, hogy van olyan, aki nem háborodik fel azon a magyarázaton és nem lát át a szitán, ha a gödi környezetszennyezéssel kapcsolatban azzal állnak elő, hogy az nem az akkumulátorgyártás eredménye, hanem az azt megelőzően ott folyó képcsőgyártásé? Mindenkit annyira hülyének néznek, hogy nem képes feltenni magában a kérdést, hogy mennyire bízhatunk meg az ide települő gyártókban és saját szakhatóságainkban, ha a Samsung által működtetett képcsőgyár és az ugyancsak a Samsung által működtett akkumulátorgyár esetében a felelősség jogfolytonossága fel sem merül? 3. Basszátok meg!)
avízazúr
2023. február 02. 21:17
Orbán már csak tudja, hogy az akkugyárak vezetnek Magyarország "középhatalommá" fejlesztéséhez.
Igazszó
2023. február 02. 20:29
Sok a duma. A vétótlan köpcös geci sameszai minden marhaságot megszavaznak, amit a méregzöldek átvernek a komisszárokon brüsszelben. Ezt az elektromos szarságot is, pedig ez megöli az eu járműiparát és nem fenntartható, amit minden értelmes mérnök le is írt, már 5-10-15-30 éve is. Ennek ellenére a csapból is ez a marhaság folyik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!