A gátlástalanság ellen

2023. február 15. 11:26

Ennek az ideológiának nincs tartalma tulajdonképpen, csak egyetlen célra irányul, arra, hogy az átlagembert olyan dolgokkal szembesítse, amit az undorítónak, elfogadhatatlannak talál.

2023. február 15. 11:26
null
Bálint Botond
Bálint Botond
PestiSrácok.hu

„Azok az emberek, aki a szexuális vágyaiknak nem képesek parancsolni és a másik életkorától, helyzetétől, értelmi képességeitől függetlenül, lelki és fizikai értelemben is kihasználnak, használnak gyermek és fiatalkorú személyeket, azok közveszélyesek. Nem vagyunk jogosultak minden vágyunk, minden szexuális vágyunk kielégítésére, csak azokra, amelyekhez egyenrangú és azt szintén élvező partnert találunk. A jelenleg érvényes liberális doktrína szerint egy cselekvőképes felnőtt nő például szabadon dönthet arról, hogy mit enged meg az addigi tapasztalatai alapján egy szexuális helyzetben a partnerének. Ugyanez a doktrína a 14 év feletti lányokat és fiúkat (valójában már a három éveseket is) úgy adja szexuális kielégülést hajszoló felnőtt személyek kezére, mintha ezek a gyerekek a náluk évtizedekkel idősebb személyekkel értelmileg és érzelmileg egyenrangúak lennének.

Amikor a pedofílek és efebofílek, illetve a hasonló beállítottságukat titkoló liberális értelmiségiek ezeket a brutálisan szexuális szadista tartalmakat beerőltetik a közösségi média zegzugain keresztül a normális emberek világába, egyszerűen kondicionálni akarnak bennünket arra, hogy fordítsuk el a fejünket, mert úgysem tudjuk megvédeni a gyermekeinket.

Szerintem itt az ideje, hogy minden a gyermek szexuális kihasználása vagy annak lehetősége miatt felháborodó szülő egyenként szálljon bele ebbe a küzdelembe. Néhány ezer perverz kedvéért nem tehetünk nemzedékeket ki annak, hogy minden szexuális abszurditást elfogadjon és minden felbukkanó perverzet kiszolgáljon. Most elég!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2023. február 15. 15:35
-zsoltkom- "Azok az emberek, aki a szexuális vágyaiknak nem képesek parancsolni és a másik életkorától, helyzetétől, értelmi képességeitől függetlenül, lelki és fizikai értelemben is kihasználnak, használnak gyermek és fiatalkorú személyeket, azok közveszélyesek." Kivéve, ha törvény szerint lehet így élni. A Fidesz jogalkotása lehetővé teszi. Így a Fidesz közveszélyes BB szerint is. Ennyit a Fidesz gyerekvédelmi törvényéről.
Láncfűrészes Attasé
2023. február 15. 14:56
Szerencsére a rezsim és a kesmanyik média szexuális morálja semmiféle kivánnivalót nem hagy maga után: "Az interneten keresett szexpartnert a drogszeánsz után törött csontokkal talált VV Anett" Ez egy hír az origón.
Lajoss
2023. február 15. 14:25
Boti,már hiányoltalak a heti kesmás feladatról..
Cyklon
2023. február 15. 14:08
Népszavazást kell követelni, hogy ezeket az undorító, beteg lényeket törvényesen különítsék el a társadalomtól egy olyan zárt helyre, ahol orvosi kezelést kaphatnak. Amelyik vonakodik azt nyilvánítsák bűnözőnek és börtönbe vele és munkára. Arbeit macht frei!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!